• DOLAR 32.588
  • EURO 34.856
  • ALTIN 2491.829
  • ...
Maliye Bakanı Sanayicilerle Bir Araya Geldi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN - Seçim bölgesi ve memleketi Batman'a gelen Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, KOSGEB'in Yeni Kültür Merkezinde düzenlediği sertifika töreninden sonra Malikâne'de sanayicilerle basına kapalı toplantı düzenlendi.

Sertifika töreninden sonra Malikâne'ye giden Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Milletvekili Ziver Özdemir, Batman Valisi Ahmet Turhan, AK Parti İl Başkanı Murat Güneştekin, BATSO Başkanı Osman Nasıroğlu, KOSGEB İl Müdürü Gökhan Doğan, TÜMSİAD Genel Başkanı Hasan Sert, MÜSİAD Yönetim Kurulu Üyesi Bilal Anter, KOSGEB Başkanı Mustafa Kaplan, Batman Vali Yardımcısı Soner Karataşoğlu, Üniversite Rektörü A.Selam Uluçam ve Batmanlı işadamları ile birlikte öğle yemeğinde buluştular.

 

Öğle yemeğinin ardından Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ve beraberindekiler, Malikâne'de Sanayicilerle birlikte basına kapalı toplantı düzenlendi. Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, toplantıdan sonra AK Parti İl binasını ziyaret etti. Bakan Şimşek'in taziye ve özel ziyaretlerde bulunduktan sonra uçakla İstanbul'a döneceği öğrenildi. (Veysi Rüzgar - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir