• DOLAR 32.322
  • EURO 35.15
  • ALTIN 2292.96
  • ...
BUTGEM Kids Kodlama Akademisi başvuruları başladı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

TEKNOLOJİ SERVİSİ

BTSO Eğitim Vakfı bünyesinde faaliyet gösteren BUTGEM, ülkenin geleceği olan çocuklar için yeni eğitim programları tasarladı. Yaz döneminde düzenlediği kurslarla çocuklara ufuk açan BUTGEM, çocukların sömestr tatilini de verimli bir şekilde değerlendirmesi amacıyla ‘BUTGEM Robotik Kodlama Atölyesi`ni oluşturdu.

KODLAMA VE ROBOTİK BİLGİSİ AKTARILACAK

Eğitim programı ile çocukların zihinsel becerilerinin gelişmesi, günlük hayatta karşılaştıkları problemlere pratik çözümler bulmalarının yanı sıra üretim motivasyonunun artırılması hedefleniyor. Eğitim ile ayrıca öğrencilerin analitik düşünme yeteneklerinin güçlendirilmesi ve küçük yaşta mühendislik mesleğine karşı ilgi duymaları amaçlanıyor.

EĞİTİMLER 21 OCAK`TA BAŞLIYOR

BUTGEM Robotik Kodlama Atölyesi`nde eğitimler 21 Ocak`ta başlıyor. 5 gün sürecek eğitimde öğrencilere 25 saat boyunca robotik ve kodlamaya giriş eğitimi verilecek.  Eğitim içeriğinde ise algoritma tasarımı, uçak oyunu ile 2D oyun hazırlama, animasyon, çizgi izleyen robot yapımı gibi robotik kodlama odaklı farklı konular yer alıyor. Eğitimlerle ilgili detaylı bilgiye www.butgem.org.tr adresinden ulaşılabiliyor.

Bu haberler de ilginizi çekebilir