• DOLAR 32.537
  • EURO 34.775
  • ALTIN 2487.574
  • ...
Allah Hepimizi Islah Etsin
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

VAN - Yaşanan depremlerin ardından geçen zamanla birlikte Van'da, tekrar kötü alışkanlıkların yaygınlaştığını hatırlatmak isteyen bir esnaf, ilginç bir yola başvurdu.

 

İşyerinin duvarına "Allah Hepimizi Islah Etsin" yazılı büyükçe bir pankart astıran Şahin Afşin, "Oto yıkamamıza arabasını yıkatmak üzere bir doktor gelmişti. Arabasını yıkarken içinden bu pankart çıktı. O da bu pankartı bize hediye etti. Tabi doktor bu pankartı nereden almış, ne için yaptırmış bilemiyorum. Fakat özellikle deprem sonrası insanımızın kötü alışkanlıklarına tekrar döndüklerini görünce pankartı herkesin görebileceği bir yere asarak dikkat çekmek istedim. İnşallah biraz da olsa dikkat çekmiştir" dedi.

 

Pankartı kendi elleriyle duvara asan Baki Afşin ise pankarta gösterilen ilgiden memnun kaldığını belirterek, " Bu kadar dikkat çekmesini beklemiyordum" ifadelerini kullandı.

 

İlginç fikrin sahibi ve aynı zamanda oto yıkamacılık yapan Şahin Afşin, sorularımıza cevap vermesine rağmen, tüm ısrarlarımıza rağmen fotoğrafının çekilmesinden hoşlanmadığını söyleyerek görüntüsünü almamıza müsaade etmedi.

 

Bununla birlikte pankartı bizzat asan işyeri elemanı Baki Afşin'in fotoğrafını çekmemizi, çünkü bu konuda emeğin Baki Afşin'e ait olduğunu belirtti. (Mahmut Aytekin - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir