• DOLAR 32.487
  • EURO 34.96
  • ALTIN 2431.709
  • ...
Üniversite'de Gülden Damlalar
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

GAZİANTEP- Anadolu Gençlik Derneği her yıl Hz. Peygambere sevgi programları ve kutlu doğum haftası münasebetiyle bu yıl tüm Türkiye'ye Peygamberimizin hadislerinin içinde bulunduğu Gülden Damlalar hadis kartelâsını dağıtıyor.

 

Anadolu Gençlik Derneği Gaziantep Şubesi Üniversiteler Komisyonu da bu yıl üniversitede okuyan öğrencilere 3 bin adet Gülden Damlalar Hadis kitapçığını dağıttı. Anadolu Gençlik Derneği Gaziantep Şubesi Üniversiteler Komisyonu başkanı Adem Genç yapılan etkinlikle ilgili olarak şu bilgileri verdi: "Hayırlı bir çalışma yapıyoruz Efendimizin hadislerini üniversiteli kardeşlerimize duyuruyoruz. Üniversiteli kardeşlerimiz gün geçtikçe peygamberini unutuyor ve ondan uzaklaşıyor biz bu çalışmaya yaparak onlara yeniden peygamberimizi hatırlatıyoruz ve hadisleri doğrultusunda doğru bir yol üzere olmaları için çalışıyoruz. Unutmayalım ki peygamberini bilmeyen kendini bilmez. En güzel ahlakla gönderilen peygamberimizi en güzel şekilde tanıtmak zorundayız…"

 

Genç, "Üniversite komisyonu yönetim kurulunda bulunan kardeşlerimiz de bu çalışmanın çok hayırlı olduğunu ve olumlu olarak karşıladılar. Anadolu Gençlik Derneği Üniversite Komisyonu olarak yaptığımız çalışmalar tüm hızıyla devam edecektir. Bizler hayra motor şerre fren olarak çalışıyoruz."

 

Yapılan çalışma ile ilgili olarak Anadolu Gençlik Derneği Genel Merkez 14. Bölge Başkanı Tarık Karaca da şunları belirtti: "Yapılan çalışmanın çok anlamlı olduğunu ve Gaziantep Şubesi Üniversiteler Komisyonunun bölgede en çok Gülden Damlalar kitapçığını dağıttığını ve üniversite komisyonu yönetim kurulunun gayretli çalışmalarından dolayı tebrik ettiklerini ifade etti."(Ökkeş Korkmaz-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir