• DOLAR 32.589
  • EURO 34.866
  • ALTIN 2505.05
  • ...
Siyonist Zorba, Filistin Halkını Rahat Bırakmıyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İşgal rejiminde yayınlanan Yediot Aharonot gazetesinin internet sitesinde yayınlanan habere göre, Siyonist işgal güçleri gözaltına alınan Filistinlileri "güvenlik birimlerince aranıyor" oldukları bahanesiyle bilinmeyen bir yere götürdü.

Bu arada, Filistin Enformasyon Merkezi`nin Cenin vilayetindeki muhabiri, Siyonist işgal güçlerinin bu sabah Cenin kentinin batısındaki El-Yamun beldesinde İslami Direniş Hareketi (Hamas) üyelerinden ve taraftarlarından dört kişiyi gözaltına aldığını bildirdi.

Batı Yaka`da Hamas üyelerine ve taraftarlarına yönelik operasyonların yoğunlaştığına dikkat çeken muhabirimiz, Hamas Hareketi içindeki kaynaklarından edindiği bilgiye göre, Siyonist işgal güçlerinin on askeri araçla beldeye baskın düzenlediğini, gece saat 02:00`de başlayıp yaklaşık 04:00`e kadar süren baskını Siyonist istihbarat biriminden bir subayın yönettiğini söyledi.

Kaynaklar, işgal güçlerinin 32 yaşındaki Ratib Huşiye, 43 yaşındaki Abdurrauf Hamayise, 42 yaşındaki Selame Bessam Hamayise ve 46 yaşındaki Ahmed Gazi Ğaneme`yi evlerine baskın düzenleyerek gözaltına aldığını bildirdi.

Filistin Enformasyon Merkezi

Bu haberler de ilginizi çekebilir