• DOLAR 32.534
  • EURO 34.797
  • ALTIN 2423.37
  • ...
Kar nedeniyle yolları kapanan köy öğretmenlerine moral ziyareti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Batman'ın Kozluk ilçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Toprak ve beraberindeki heyet, ilçenin yüksek rakımlı köylerinde kar nedeniyle yolları kapanan köy öğretmenlerine moral ziyaretinde bulundu.

Yoğun kar yağışı nedeniyle yüksek rakımlı köylerin yollarının kapandığını ve sabahın erken saatlerinde yolların açılması için gerekli çalışmaları başlattıklarını belirten Toprak, yol açma çalışmalarını yerinde incelemek, okula erişip öğretmenlere moral vermek ve yanlarında olduklarını hissettirmek amacıyla ziyaretlerde bulunduklarını dile getirdi.

Toprak, "Dün akşam saatlerinden itibaren ilçemizin yüksek rakımlı köylerinde yoğun bir şekilde yağan kar yağışı nedeniyle Geçitaltı, Armutlu, İnişli ve Tosunpınar köy okullarımızın yolları kapanmıştı. Sabahın erken saatlerinden itibaren köy okul müdürleriyle yapılan görüşmeler neticesinde yolu kapanan okullar tespit edildi ve ilçe kaymakamlığına bildirildi. İlçe Özel İdare ekiplerince kapanan yolların açılması için hemen çalışma başlatıldı. Yapılan yol açma çalışmalarını yerinde incelemek ve okula erişmek için özveri ve büyük fedakârlık gösteren öğretmenlerimizin şartlarını yerinde incelemek, moral vermek ve destek sağlamak amacıyla Şube Müdürümüz Kemal ALTUNER ve Özel Büro Koordinatörü Mehmet Resul KARA ile Armutlu İlk/Ortaokulu ve Geçitaltı İlk/Ortaokulu Tosunpinar Yukari Mahalle İlk/ Ortaokulu ve İnişli İlk/Ortaokulu ziyaret edip, çalışmaları yerinde izledik." ifadelerini kullandı.

Köy öğretmenleri ise yaptıkları anlamlı ziyaretten dolayı Toprak ve heyetine teşekkürlerini ilettiler. (Muhammed Said Aksoy - İLKHA)
















 

Bu haberler de ilginizi çekebilir