• DOLAR 32.331
  • EURO 35.11
  • ALTIN 2295.22
  • ...
SON DAKİKA
Cuma namazı vaktinde motosiklet hırsızlığı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Batman merkez Bahçelievler Mahallesi'nde cuma namazı vaktinde kimliği belirsiz hırsız veya hırsızlar, bir kişiye ait motosiklet çalarak kayıplara karıştı.

Olay, Bahçelievler Mahallesi İnsan Hakları Bulvarı Fatih Lisesi karşısında meydana geldi. Cuma namazına giden Ahmet Kaya isimli vatandaşın bir dükkânın önüne park ettiği 125'lik siyah 72 AV 304 plakalı motosikleti kimliği belirsiz hırsızlar tarafından çalındı.

Motoksikletinin geçen cuma günü çalındığını ve gittiği emniyet müdürlüğünde kendisiyle ilgilenilmediğni dile getiren Ahmet Kaya, "3 yıl önce aldığım motosikletimin geçen cuma namazdan dönerken çalındığını fark ettim. Ondan sonra karakola gidip şikâyetçi oldum. Güvenlik kameralarına yakalanmamak için çaba sarf etmişler. Binanın arka tarafından motosikleti götürmüşler. O kadar profesyonel olmuşlar ki artık 10 dakika içinde motosikletimi dükkânın önünden çaldılar. Karakola gittiğimde sağ olsunlar ama oradaki arkadaşlar ilgilenmediler. Geçen haftadan beri motosikletimi arıyorum bulamıyorum. Bu konuda yetkililerin yardımcı olmalarını istiyoruz." dedi.

Polis merkezinde polisin, hırsızların Silvan veya Bismil'de olabileceklerini söylediklerini aktaran Kaya, "Karakola gittiğimde oradaki polis arkadaşlar motosikletimin Silvan'da veya Bismil'de olabileceğini söylediler. Bizi oraya yönlendirdiler. Mademki orada olduğunu biliyorlar. Tahmin ettikleri halde niye gidip getirmiyorlar ki bizi bu işin içine sürüklüyorlar. Yetkililerden isteğimiz, motosikletimizin bir an önce bulunmasıdır." ifadelerini kullandı. (Mehmet Sait Çelik -İLKHA)






 

Bu haberler de ilginizi çekebilir