• DOLAR 32.507
  • EURO 34.862
  • ALTIN 2490.812
  • ...
Otomobil üniversite öğrencilerine çarptı: Bir ölü bir yaralı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Akşam saatlerinde Altınşehir Mahallesinde yolun karşısına geçmek isteyen üniversite öğrencisi iki arkadaşa otomobil çarptı. Meydana gelen kazada bir öğrenci hayatını kaybetti, bir öğrenci ağır yaralandı.

Edinilen bilgilere göre, 02 LE 251 plakalı M.D yönetimindeki araç, yolun karşısına geçmeye çalışan üniversite öğrencisi Elif Dağdelen (21) ile Emine Şevval Aytemir'e çarptı. Çarpmanın etkisi ile yola savrulan iki arkadaş, çevredekilerin bildirmesi üzerine gelen ambulans ile Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen Elif Dağdelen (21) kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Emine Şevval Aytemir'in ise durumunun ciddiyetini koruduğu bildirildi.

Kaza ile ilgi soruşturma başlatılırken araç sürücüsü gözaltına alındı.

Hayatını kaybeden Elif Dağdelen'in Arapça Öğretmenliği 4'üncü sınıf öğrencisi olduğu öğrenildi.

Öte yandan kazada hayatını kaybeden ve yaralanan arkadaşları için yas tutan üniversite öğrencileri, geçtiğimiz günlerde de aynı mevkide meydana gelen kazada yine bir üniversiteli öğrencinin hayatını kaybettiğini ve bu üzücü durumun her sene tekrar etmesine tepki göstermek adına üniversite önünde basın açıklaması yapacaklarını sosyal medya hesaplarından duyurdular. (Cemil Özdaş -İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir