• DOLAR 32.378
  • EURO 34.999
  • ALTIN 2326.059
  • ...
"Okullar Arası Gençler Grup Yüzme Yarışmaları" sona erdi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Van Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından 29 ve 30 Aralık 2018 tarihleri arasında Kapalı Olimpik Yüzme Havuzunda gerçekleştirilen Okullar arası Gençler Grup Yüzme Yarışmaları 13 farklı kategoride 86 sporcunun katılımı ile gerçekleşti.

13 farklı kategoride gerçekleşen yarışmalarda sporcular okullarını en iyi şekilde temsil edebilmek ve il birinciliği için bir birleriyle kıyasıya bir mücadele sergilediler. Büyük bir ilgiyle ailelerin tribünleri doldurduğu ve ilgiyle izlediği yarışmalarda sporcuların ortaya koyduğu mücadeleler renkli görüntülere sahne oldu.

Kategorisinde rakiplerini bir bir yenerek şampiyon olan sporcular gerçekleşecek olan Bölge, Grup ve Türkiye Finalleri Yüzme Yarışmalarında Van'ı temsil etme hakkı elde ettiler.

Müsabakada dereceye giren takımlara madalyaları Kapalı Olimpik Yüzme Havuzu Tesis Amiri Mustafa Iğdır, yüzme antrenörleri ve çocuklarını izlemeye gelen aileler tarafından verildi.

Iğdır, yaptığı konuşmada, "İki gün süren yarışmalara ilimizden 24 okuldan, 11 takım ve 86 sporcunun katıldı. Hayli çekişmeli geçen müsabakalarımızda 50 metre serbest, sırtüstü, kurbağalama, kelebek ve serbest kategorilerinde gerçekleştirildi. Küçük yaşta ki sporcuların sayısının yüksek olması bizleri gerçek anlamda çok mutlu etti. Sporcularımız antrenmanlarda gösterdikleri çabayı fırsata dönüştürmeyi başarmışlardır. Sporcularımızın daha iyi dereceler alarak grup, bölge ve Türkiye finali yarışmalarında, ilimizi en iyi şekilde temsil edeceklerine inanıyoruz. İl müdürlüğümüz tarafından düzenlenen il birinciliği yarışmalarına bu yıl ki katılımın geçen yıldan daha fazla olması bizleri gerçekten çok mutlu etti." dedi. (İLKHA)




 

Bu haberler de ilginizi çekebilir