• DOLAR 32.343
  • EURO 35.103
  • ALTIN 2307.58
  • ...
Yeni yılın ilk bebeğine valinin ismi verildi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Gaziantep'te 2019 yılının ilk bebeği Fırat ve Şerife Çiloğlu çiftinin ilk bebeği olan Davut  Çiloğlu, saat 00: 02'de dünyaya geldi. Çiloğlu çifti, bebeklerine kentin valisi Davut Gül'ün ismini verdi.

2019'un ilk bebeği Gaziantep Avukat Cengiz Gökçek Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi'nde dünyaya geldi. Erkek bebeğe Gaziantep valisinin ismi verildi. Fırat-Şerife Çiloğlu çiftinin ilk bebekleri saat 00.02'de normal doğum ile dünyaya geldi.

Davut bebeği hastanede ziyaret eden Gaziantep Valisi Davut Gül, anne ve babayı tebrik ederek, 2019 yılının ilk bebeğine isminin verilmesinden mutluluk duyduğunu dile getirdi. Vali Davut Gül'e Gaziantep İl Emniyet Müdürü Faruk Karaduman ve Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu da eşlik etti.

2019 yılı ile ilgili iyi dileklerde bulunarak, 2019'un ilk bebeğine kendi ismimin verilmesinden mutluluk duyduğunu belirten Gül, "2019 yılına girerken vatandaşlarımızın huzur içerisinde yaşaması için bütün kurumlarımız ile 24 saat esasına göre tedbirlerimizi almıştık. Akşam saatlerinden itibaren başlayarak bu saatlere kadar görev yapan bütün kurumlarımızı ziyaret ettik. Son olarak ise buraya yeni yılın ilk bebeğini ziyarete geldik. Sağ olsunlar çocuğa benim ismimi verdiler, o da ayrı bir mutluluk kaynağı oldu. Hayırlı bir evlat olmasını diliyorum." dedi.

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu da 2019 yılından umutlu olduğunu belirterek, "2018 yılını tamamladık. Yeni yılın ilk saatlerindeyiz. Ben bu yılın ülkemiz için huzur ve mutluluk dolu bir yıl olmasını diliyorum. Tüm vatandaşlarımız için sağlıkla ve mutlulukla geçecek bir yıl olmasını diliyorum. Bu gece de bazı kurumlarımızı ziyaret ettik. Ardından ise yeni yılın ilk bebeğini ziyaret ettik. Bebeğin hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum." ifadelerini kullandı.

Bebeklerini kucağına almanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Çiloğlu çifti, bebeklerine kendilerini ziyarete gelen Vali Davut Gül'ün ismini koyduklarını söyledi. (İbrahim Koçyiğit-İLKHA)








 

Bu haberler de ilginizi çekebilir