• DOLAR 32.37
  • EURO 34.963
  • ALTIN 2325.441
  • ...
Batman'da 2 ayrı kazada 13 kişi yaralandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Batman-Silvan Karayolu'nda meydana gelen kazada 3 kişi yaralanırken Gercüş ilçesine başlı Gökçepınar köy yakınlarında meydana gelen kazada ise 10 kişi yaralandı.

Edinilen bilgilere göre, akşam saatlerinde Batman-Silvan Karayolu Sanayi kavşağında 34 NF 0942 plakalı otomobil ile plakası öğrenilemeyen bir kamyonetin çarpışması sonucu 3 kişi yaralandı. Yaralılar çağrılan ambulanslarla batman Böle Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Diğer bir kaza ise Gercüş Gökçepınar köyü yakınlarında meydana geldi. Mehmet Ural yönetimindeki 72 DV 244 plakalı minibüs ile kar temizliği yapan iş makinesi çarpıştı. Kazada minibüste bulunan 10 kişi yaralandı. Yaralılar, olay yerine gelen ambulanslarla Gercüş Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kaza sonrası Gercüş Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Mevlüt Şekerci, hastaneye kaldırılan yaralıları ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulunup, vatandaşların sağlık durumu ile ilgili hastane yetkililerinden bilgi aldı. (Mehmet Sait Çelik -İLKHA) 













Bu haberler de ilginizi çekebilir