• DOLAR 32.504
  • EURO 34.578
  • ALTIN 2476.359
  • ...
Şık Bir Görüntü İçin Aksesuar Önerileri (2019 Takı Modası)
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Kadınların takı ve aksesuarlara olan tutkusu yüzyıllardır hiç değişmedi. Çünkü kadınlar sadece kıyafetlerin kendilerini stil sahibi yapmadığının farkında. Bu yüzden kıyafetlerin en önemli tamamlayıcıları rolündeki aksesuarlar, kadınların vazgeçilmezi.

Aksesuar kullanımında çoğu zaman ne kullanılacağıyla alakalı bazı yanlışlar yapılabiliyor. Oysa doğru takı kullanmanın da bazı püf noktaları var. Aksesuarlar tarzınızı yansıtmalı ve şık bir görüntü oluşturmalı.

Bu şık görüntüyü nasıl elde ederim diye düşünüyorsanız, ister kendi kombinlerinizde kullanacağınız isterseniz hediye olarak verebileceğiniz, aksesuar önerilerini sizler için derledik.

Chavin Doğal İnci Kolye, Küpe, Bileklik Özel Kutulu Set

Zarafeti ve estetiği simgeleyen inci kolyeler, hiçbir zaman modası geçemeyecek aksesuarlardandır. Kolye, küpe ve bileklikle birlikte set olarak kullanıldığında, özellikle gece davetlerinde, kadınların olağanüstü görünmesini sağlar.

Mix Taşlı Asansörlü Gümüş Bileklik

Siyah ya da beyaz tonlarda giyinmeyi tercih ettiğiniz bir günde, aksesuarlarınızla tarzınızı biraz renklendirebilirsiniz. Farklı renklerden oluşan bir bileklik ile sadeliğinize biraz olsun ışıltı katmak isterseniz, Mix Taşlı Asansörlü Gümüş Bileklik sizin için iyi bir seçim olabilir.

Yıldızlar Gümüş Kolye

925 ayar gümüş rose kaplama zirkon taşlı, yıldızlardan oluşan orijinal tasarım kolye ile göz kamaştırabilirsiniz. Bu kolye sayesinde sadece kot ve t-shirt giydiğiniz bir günde bile fark yaratacaksınız.

Renkli Kelebekler Gümüş Kolye

Yaz ya da kış farketmez, eğer stilinizde bahar ışıltısını ve renklerini yakalamak istiyorsanız, renkli kelebeklerden oluşan bu gümüş kolye ile kombininize şıklık katabilirsiniz.

Avusturya Kristali, Altın Kaplama Şahane Takı Seti

Özel bir davete katıldığınızda kıyafetleriniz gibi aksesuarlarınızın da göz alıcı olması gerekir. Zarif ve şık bir kristal kolye ve küpe seti ile kombininizi tamamlayarak tarzınızı ve şıklığınızı yansıtabilirsiniz.

Altın Sarısı Yıldız Halhal

Aksesuar deyince aklınıza sadece kolye, bileklik, yüzük ve küpe geliyorsa, durun! Kombinlerinize harika bir detay olacak halhalı da göz ardı etmeyin. Özellikle yaz mevsiminin vazgeçilmezi olan orijinal tasarımlı halhalları, şıklığınızın bir parçası haline getirebilirsiniz.

Rose çivi bileklik

Orijinal tasarımlarla fark yaratmak ve şıklığın tanımını tekrar yazmak istiyorum diyorsanız, çivi bileklikle farkınızı, uygun bir kombin ile de şıklığınızı ortaya koyabilirsiniz.

Püsküllü Melek Kanadı Küpe

Hem günlük kombinlerinizde hem de özel gecelerde şık bir görünüm yaratmak istiyorsanız ve biraz da abartıdan hoşlanıyorsanız, küpe seçiminizde püsküllü küpeleri tercih edebilirsiniz.

Monemel Swarovski Taşlı Ananas Küpe (Gümüş)

Taktığınız küçücük bir küpe bile tarzınızda farklılık yaratmaya ve şık olmanıza yeter. Hele ki bu küpe klasik modelerden farklı ve ananas şeklinde tasarlanmışsa, o zaman uygun bir kombinle şık olmayı garantileyebilirsiniz.

Siyah Melek Kanadı Yüzük

Giyim tarzınız nasıl olursa olsun, şık görünmenin en önemli detaylarından biri de yüzüklerdir. Bu yüzden sadece klasik yüzük modellerine takılı kalmamalı ve farklılıklara açık olmalısınız. Siyah kaplama ile yapılanmış ‘Melek Kanadı Yüzük` ile farklı bir yüzük deneyimi yaşayabilirsiniz.

Kök Yakut Kök Zümrüt Taşlı Otantik Yüzük

Otantik yüzükler şu an en trend aksesuarlar arasında yer alıyor. Moda ne kadar değişse de, otantik aksesuarlar etkisini hala koruyor. Özellikle sade kıyafet seçimlerinizde kullanabileceğiniz otantik bir yüzük, zerafetinizi ikiye katlayabilir.

Şık bir görüntü oluşturmanızı sağlayacak aksesuar önerilerimiz bu şekildeydi. Daha fazla öneri istiyorsanız, ÇiçekSepeti`nde binlerce farklı aksesuar modeli arasından dilediğiniz ürünü seçebilir, modaya uygun modelleri inceleyerek, tarzınızı daha şık bir hale getirebilirsiniz.

Yılbaşı`na Özel Ürünler için:

https://www.ciceksepeti.com/yilbasi

Bu haberler de ilginizi çekebilir