• DOLAR 32.426
  • EURO 35.01
  • ALTIN 2324.925
  • ...
Ümmet Der Yine Sevindirdi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

DİYARAKIR- Çağrı TV`de muhtaç, mağdur ve kimsesizlerin dram hikâyelerini ekrana taşıyan Umut Kapısı programı, hayırseverleri harekete geçirdi. Pazartesi günleri saat 22.00`de yayınlanan Umut Kapısı programı, Diyarbakır`ın Silvan ilçesinde faaliyette bulunan Ümmet-Der`i ve yardım faaliyetlerini konu ettiği programın ardından Silvan`da ikamet eden ve yetim olan bir ailenin damlayan ve boyasız olan evleri hayırseverlerin katkılarıyla tadilattan geçirilerek kullanılır duruma getirildi.

Konuyla ilgili görüştüğümüz yetimlerin annesi Revzete Korhan, kışın çok zorluk çektiklerini ve soğuktan dolayı çocukların hastalandığını söyleyerek, evlerinin tadilatını yapan ve bu hayra aracı olan herkese teşekkür etti.

Konuyla ilgili açıklama yapan Ümmet Der Yardım Komisyon Başkanı Kerem Terim ise katkıda bulunan herkesten Allah razı olsun diyerek, Silvan`da yüzlerce yoksul ailenin bulunduğunu belirtti. Terim, şu an kendilerinde kayıtlı yardıma muhtaç 300 ailenin olduğunu ifade ederek amaçlarının ise Silvan`da olan bütün yoksul ve ihtiyaç sahibi olan ailelere ulaşmak olduğunu söyledi.

Terim son olarak hayırsever ve duyarlı halka seslenerek yardımlarını beklediklerini söyledi. (Eyyüp Artagus - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir