• DOLAR 32.325
  • EURO 35.095
  • ALTIN 2282.007
  • ...
Sosyal medya kullanıcılarından oda TV`ye tepki
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İslam'a ve Müslümanlara düşmanlığı görev edinen "oda TV" bir kez daha Peygamber Efendimize hakaret etme cüretini gösterirken, İslam'ın kutsallarına saldırarak Türkiye'de kaosu hedefleyen "karanlık odalar"ın bu tür hakaretlerinin yayınlanmasına izin verilmesi sosyal medya kullanıcılarından tepki gördü.

İslam'a ve Hazreti Muhammed'e (Sallallahu Aleyhi Vesellem) düşmanlık, son zamanlarda alçaklığın en yüksek perdesinden bir kez daha tezahür ederken, yerli Charlie Hebdo görevini gören oda TV adlı internet sitesi, Peygamber Efendimiz ve sahabelerine hakaret etme cüretini gösterdi.

Peygamber Efendimize dil uzatan 'karanlık oda'nın sitesinde yer alan hakaret içerikli yazıda, "Allah, Hz. Muhammed'e 'Biz sana Kur'an'ı eşkıyalık yapman için göndermedik.' şeklinde seslenmişti ama İslam tarihi cihadı bahane ederek, ganimet, köle ve cariye edinme eşkıyalığının şahikasını yazdı." ifadeleriyle hem Ayet-İ Kerimeyi çarpıttılar hem de Peygamber Efendimize iftira atma cüretini gösterdi.

İfade ve basın özgürlüğü maskesi altında Müslümanların mukaddesatına saldıran sözde haber sitesinin bu cüretine karşılık, HÜR EKİP Sosyal Medya Platformu tarafından açılan #OnaSalatVeSelamOlsun tagına sert tepki gösteren HÜDA PAR yetkilileri ve sosyal medya kullanıcıları, oda TV'nin Müslümanlardan özür dilemesi çağrısında bulundular.

Özellikle #OnaSalatVeSelamOlsun hashtagı üzerinden paylaşımlarda bulunan sosyal medya kullanıcıları, İslam'ın kutsallarına hakaret eden kişi ve söz konusu yazıyı yayımlayan oda TV isimli internet sitesi hakkında yasal işlem başlatılmasını istedi.

Provokatif yayınlar yapmaya devam eden yerli Charlie Hebdo oda TV'ye tepki amaçlı yazılan bazı tweetler:

HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Abdurrahman Cens, "Geçmişte Aziz Nesin'in Salman Rüşdü'den devraldığı mukaddesata hakaret bayrağını bugün, Charlie Hebdo'dan devralan yerli şeytanın adı @odatv. Yetkililer bir infial olmadan bu provokatörleri bir an önce yargı önüne çıkarmalı, Peygamber sevdalısı milletimiz de tepkisini göstermelidir."

"Değerlerimize dil uzatanların dili kurusun"

HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Abdullah Aslan, "Rabbim herkese doğru yolu bulmayı nasip etsin. İnat edip değerlerimize dil uzatanların dili kurusun, yalan yanlışı meslek edinenlerin kalemi kırılsın. İfsat ve fitne ateşini körükleynlerin bu fesadını kabul etmek acizliktir. Evet, tekraren efendimize.. #OnaSalatVeSelamOlsun."

"Allah'a ve Resul'üne düşmanlık eden bu azgınlara sessiz kalırsa hükümet sorumludur"

HÜDA PAR Teşkilat Başkanlığı Danışmanı Halef Yılmaz, "Canımız, Ruhumuz Hazreti Muhammed'in (sav) yoluna kurban olsun. Hazreti Muhammed'e bugüne kadar çokça şeytan dostu, odası düşmanlık etti hepsinin sonu da hüsran oldu. Hükümet bu azgınlara her istediğini verdi. Allah'a ve Resûl'üne düşmanlık eden bu azgınlara sessiz kalırsa hükümet sorumludur. Aşağılık yöntemler ve adi söylemlerle Hazreti Muhammed'e saldıranlar bilsin ki bu millet Kürdü, Türkü, Arap'ı, Zaza'sı ve Laz'ıyla Peygamber Sevdalısıdır. İslami değerlere karşı fransız kalmış olanlar, Kurtuluş Savaşı'nda Fransız atalarına verilen dersi unutmasın. #OnaSalatVeSelamOlsun."

 "Onun kadına kazandırdığı itibarı, Batılılar halen kadına verememiştir"

Tesettür Seferberliği Platformu (TeSSeP), "Kadınların köle olarak pazarlarda satıldığı bir dönemde O, kadının bir insan olmakla, bir anne olmakla ve bir eş olmakla birçok haklara sahip olduğunu bütün dünyaya haykırdı. Onun kadına kazandırdığı itibarı, Batılılar halen kadına verememiştir! 1400 yıl önce kadının anne olmakla ayakları altına cenneti serdi. Dünyanın hiçbir düzeni anneliği bu kadar kutsal bir yere oturtamadı! #OnaSalatVeSelamOlsun."

Peygamber Sevdalıları Tanıtım ve Medya, "Allah ve Resulüne savaş açanlar her daim kaybetmişler ve kaybetmeye mahkumdurlar. #OnaSalatVeSelamOlsun"

Muhammed Şerif Durmaz, "İslam'ın aziz Peygamberine düşmanlık edenlere karşı Âlem-i İslam olarak bize düşen, O Kutlu Nebi'yi çok daha iyi tanımak ve topluma tanıtmaktır. Bunun için tüm Müslümanların gerekirse bedel ödemeyi de göze alarak seferlik ruhuyla hareket etmesi gerekir. '#OnaSalatVeSelamOlsun'

Hüseyin Üzüm, "Sen; düşmanlarının bile inandığı, güvendiği, saygı duyduğu, kendisinden, elinden, dilinden emin oldukları bir insansın. Girdiği her ortama huzur, güven, sevgi, saygı, muhabbet, barış götüren, insanlığa adaleti ve özgürlüğü getiren Muhammed Mustafa'ya #OnaSalatVeSelamOlsun."

Avukat Zeynep Gürger, "Ey yâre yara, ey can... Seni bekliyor vatan, ne bağ kaldı ne bostan. İhanet çemberinde insan, han viran, hane viran. Ses vermiyor minare, sensiz camiler viran. Ve virandır sana adanmış zaman. Virandır şimdi şanlı ümmet. Şimdi mazlumdur millet, şimdi yetimdir ümmet. #OnaSalatVeSelamOlsun."

Muhammed Kılıç, "Yerli Charlie hebdo'ların en mutlu günleri. Ne hükümetten ne de sivil toplum kuruluşlarından ses yok, zaten halk olarak cebimize dokunmayın, gerisi helalinizdir diyenlerden olmuşuz. Oysaki O'nu Allah sevdi. Onu bizim de herkesten çok sevmemizi ve baş tacı edinmemizi istedi. #OnaSalatVeSelamOlsun"

Reel Ajans: "Oda TV ve yandaşları, bozuk ve kokuşmuş zihniyetlerinin yok oluşunu örtbas etmek için yoğun bir propaganda çırpınışı içindedir. İslami değerlere ve Peygamber Efendimize hakaret eden oda TV`yi kınayarak savcıları göreve çağırıyoruz. #OnaSalatVeSelamOlsun."

"İnternet yayınlarının durdurulmasını istiyoruz"

Mustafa Gül, "Efendimize hakaret eden yerli Charlie Hebdo @odatv'yi lanetliyor ve internet yayınlarının durdurulmasını istiyoruz. Görevini halkın değerlerini korumakla yükümlü, duyarlı savcılarımızı göreve davet ediyoruz. @suleymansoylu @TC_icisleri @EmniyetGM @BTKgovtr #OnaSalatVeSelamOlsun"

Ramazan Selimoğlu, "Peygamber efendimize hakaret edip haddini aşan yerli Charlıe Hebdo @odatv'yi lanetliyoruz ve internet sitesinin yayınlarının durdurulmasını istiyoruz. @RT_Erdogan #OnaSalatVeSelamOlsun."

Sosyal medya kullanıcılarından büyük tepki alan söz konusu yazı, "bu ne alçaklık" dedirtirken, İslam'ın kutsallarına hakaret içeren yayın hakkında İçişleri ve Adalet Bakanlığının soruşturma açıp açmayacağı da merakla bekleniyor. (Ramazan Casuk-İLKHA) 














 

Bu haberler de ilginizi çekebilir