• DOLAR 32.426
  • EURO 35.01
  • ALTIN 2324.925
  • ...
Savunma Sanayii İcra Komitesi toplantısı sona erdi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Cumhurbaşkanlığı Basın Merkezi tarafından, iki saat süren Savunma  Sanayii İcra Komitesi Toplantısı sonrasında yazılı açıklama yapıldı.

Buna göre, Savunma Sanayii İcra Komitesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip  Erdoğan'ın başkanlığında, gündeminde yer alan konuları görüşmek üzere toplandı.
Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde gerçekleştirilen toplantıda, sınırlar  içinde ve ülke sınırlarının güvencesi için sınır ötesinde harekatlarını başarıyla  sürdüren güvenlik birimlerinin gücüne güç katan yerli ve milli sistemlere  yenilerini eklemeye yönelik projeler ele alındı.

Açıklamada, "Toplantıda, Türk Silahlı Kuvvetleri ve güvenlik  güçlerimizin ihtiyaçları doğrultusunda tedarik ve modernizasyon çalışmalarına  yönelik projeler gözden geçirilmiştir. Bu kapsamda kara, deniz ve hava  sistemlerine yönelik araç, gereç ve mühimmat konularında kararlar alınmıştır."  ifadeleri kullanıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başkanlığındaki toplantıda Cumhurbaşkanı  Yardımcısı Fuat Oktay, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, İçişleri Bakanı  Süleyman Soylu, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Genelkurmay Başkanı Orgeneral  Yaşar Güler, Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir hazır bulundu.

Bu haberler de ilginizi çekebilir