• DOLAR 32.502
  • EURO 34.596
  • ALTIN 2477.513
  • ...
Batman Üniversitesi`nde dereceye giren takımlar için tören yapıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Üniversite sporları federasyonu tarafında 10-14 Aralık 2018 tarihlerinde düzenlenen karşılaşmalarda dereceye girerek kupa alan spor takımları için Batman Üniversitesi Merkez Kampüs Konferans Salonu'nda Rektör Prof. Dr. Aydın Durmuş'un katılımı ile kupa takdim töreni düzenlendi.

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından Antalya'da düzenlenen Futbol 2'nci Lig C Grubu'nda lig ikincisi olan Batman Üniversitesi Erkek Futbol Takımı, Ardahan'da düzenlenen Basketbol 2'nci lig grup karşılaşmalarında lig ikincisi olan Batman Üniversitesi Erkek Basketbol Takımı ve Basketbol 2'nci lig grup karşılaşmalarında lig üçüncüsü olan Batman Üniversitesi Bayan Basketbol Takımı aldıkları kupaları Rektör Durmuş'a takdim etti.

Törenin açılış konuşmasını yapan Durmuş, "Spor takımlarımızın başarısından memnuniyet duydum. Sporcularımızı ve hocalarımızı tek tek tebrik ediyorum. Onların başarısı ile gururluyuz. Bütçemizin el verdiği ölçücüde spora yatırımlarımızı yapıyoruz. Gönül isterdi ki sizler için çok daha iyi bir altyapı hazırlayalım ve imkânlar sunalım. Bu konuda çalışmalarımız var. İnşallah onları hayata geçirdiğimizde olimpik düzeyde altyapıya sahip olacağız ve çok daha başarılı sonuçlar alacağız." dedi.

Durmuş, kazandıkları kupaları takdim eden sporculara "Teşekkür Belgesi" takdim etti. (Mehmet Fatih Akgül-İLKHA)




 

Bu haberler de ilginizi çekebilir