• DOLAR 32.332
  • EURO 35.081
  • ALTIN 2280.134
  • ...
Viranşehir`de Genç Bilaller ezan okuma yarışması
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğü'nün her yıl geleneksel olarak düzenlediği "Genç Bilal'ler Ezan Okuma Yarışması", "Genç Sesler Musiki Yarışması" ve "Genç Nida Musiki Yarışması" İmam Ebu Hanife İmam Hatip Ortaokulu koordinatörlüğünde, Viranşehir Anadolu İmam Hatip Lisesi binası konferans salonunda düzenlendi. Programa okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

"Genç Bilal'ler Ezan Okuma Yarışması" sonucunda; birincilik ödülünü İmam Ebu Hanife İmam Hatip Ortaokulu'ndan Veysel Aslan, ikincilik ödülünü 15 Temmuz İmam Hatip Ortaokulu'ndan Ertuğrul Oktay, üçüncülük ödülünü ise Gömülü İmam Hatip Ortaokulu'ndan Bilal Palmanak aldı.

"Genç Sesler Musiki Yarışması" sonucunda; birincilik ödülünü 15 Temmuz İmam Hatip Ortaokulu'ndan Ömer Faruk Yaşar, ikincilik ödülünü Tekneli İmam Hatip Ortaokulu'ndan İsa Varan, üçüncülük ödülünü ise Akşemseddin İmam Hatip Ortaokulu'ndan Yusuf Akmış aldı.

"Genç Nida Musiki Yarışması" sonucunda; birincilik ödülünü Viranşehir İmam Hatip Ortaokulu'ndan Meryem Aydoğan, ikincilik ödülünü Akşemseddin İmam Hatip Ortaokulu'ndan Gamze Güvenç, üçüncülük ödülünü ise Yol bilen İmam Hatip Ortaokulu'ndan Sema nur Koç aldı.

Yapılan konuşmaların ardından dereceye giren öğrencilere madalya ve plaketleri verildikten sonra etkinlik toplu fotoğraf çekimiyle son buldu. (Sabri Acet-İLKHA)






 

Bu haberler de ilginizi çekebilir