• DOLAR 32.389
  • EURO 35.097
  • ALTIN 2326.831
  • ...
Karanlık "oda"dan Peygamberimize büyük hakaret!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İslam'a ve Hazreti Muhammed'e (Sallallahu Aleyhi Vesellem) düşmanlık, son zamanlarda alçaklığın en yüksek perdesinden bir kez daha tezahür etti. Yerli Charlie Hebdo görevini gören oda TV adlı internet sitesi, Peygamber Efendimiz ve sahabelerine hakaret etme cüretini gösterdi.

Daha önce söz konusu hakaretleri birkaç kez tekrar eden oda TV, İslam'a duyduğu nefret ile Peygamber Efendimiz ve sahabelerini diline doladı. Çağın Kab Bin Eşrefleri görevini yürüten bu sözde haber sitesi, ifade ve basın özgürlüğü maskesi altında Müslümanların mukaddesatına saldırdı. Kin ve nefret dolu iğrenç yüzünü bir kez daha deşifre etti.

Müslümanlar için tevhid ve adaletin hâkim olması adına gerçekleştirilen cihad üzerinden Peygamber Efendimize dil uzatan 'karanlık oda'nın sitesinde yer alan hakaret içerikli yazıda, "Allah, Hz. Muhammed'e 'Biz sana Kur'an'ı eşkıyalık yapman için göndermedik.' şeklinde seslenmişti ama İslam tarihi cihadı bahane ederek, ganimet, köle ve cariye edinme eşkıyalığının şahikasını yazdı." ifadeleriyle hem ayet-i kerimeyi çarpıttılar hem de Peygamber Efendimize iftira atma cüreti gösterildi.

Yerli Charlie Hebdo oda TV, "Allah'ın kılıcı' diye lakap takılan ünlü İslam savaşçısı Halid bin Velid bile cihadı kadın avcılığına dönüştürmüştü. Yirminci yüzyılın başlarında İslam dünyasında siyasal başkaldırı süreci belirgin şekilde Mısır'da kendini hissettirmiş, Hasan el-Benna, Abdüh, Efganî, Kutub Kardeşler gibi isimler dinci isyan pratiğinde sembolleşmiştir." ifadeleriyle de hem sahabelere hem de İslam âlimlerine olan düşmanlıklarını gözler önüne serdiler.

İslam'ın kutsallarına saldırarak Türkiye'de kaosu hedefleyen "karanlık odalar"ın bu tür hakaretlerinin yayınlanmasına izin verilmesi de kamuoyundan tepki gördü.

Özellikle sosyal medya üzerinden paylaşımlarda bulunan vatandaşlar, İslam'ın kutsallarına hakaret eden kişi ve söz konusu yazıyı yayımlayan Oda Tv isimli internet sitesi hakkında yasal işlem başlatılmasını istedi.

Toplumun bam teline dokunarak ülkede kaos çıkarmayı hedefleyen ve provokatif yayınlar yapmaya devam eden sitelere halen erişimin sağlanıyor olması da yargının garabetini ortaya koydu.

Kamuoyundan büyük tepki alan söz konusu yazı, "bu ne alçaklık" dedirtirken, İslam'ın kutsallarına hakaret içeren yayın hakkında İçişleri ve Adalet Bakanlığının soruşturma açıp açmayacağı da merakla bekleniyor.

Hazreti Peygamber'e, sahabeye, İslam tarihinin öne çıkan isimlerine hakaret etme özgürlüğünü kendinde bulan kuyruğu iç ve dış mihrakların elinde olan oda TV isimli kaos üretim merkezinin provokasyonu, toplumsal bir infiale doğru giderken, kamuoyu derhal hukuki sürecin başlatılmasını talep ediyor. (İLKHA)

        

     

Bu haberler de ilginizi çekebilir