• DOLAR 32.51
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
AGD`den İLKHA`ya ziyaret
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Diyarbakır Şube Başkanı Abdurrahman Ergin ile Medya ve Tanıtım Komisyon Başkanı Ahmet Baran, Mekke'nin fethi dolayısıyla İLKHA'ya ziyarette bulundu.

Ergin ve beraberindeki heyeti, İlke Haber Ajansı Diyarbakır Temsilcisi Osman İçli ve Haber Müdürü Mehmet Nuri Alpşen karşıladı.

Yaptıkları her etkinlikte İLKHA'yı yanlarında gördüklerini belirten Ergin, "Yaklaşık 15 gün önce liseli gençlerimize yönelik Türkiye genelinde bir siyer sınavı düzenledik. Yaklaşık bir milyon kardeşimiz sınava katıldı. Diyarbakır'da da 10 bin kardeşimiz sınava teveccüh gösterdi. İnşallah bu tür faaliyetlerimiz devam edecek. 31 Aralık gecesi ise her yıl olduğu gibi bu yıl da Mekke'nin fethini düzenleyeceğimiz bir programla idrak edeceğiz. Sanatçı arkadaşlarımız bizim için marşlar seslendirecek, konuşmacılarımız günün anlam ve önemini anlatacaklar. Bu vesileyle İLKHA ailesini de aramızda görmekten mutluluk duyacağız." dedi.

Ergin ayrıca, Mekke'nin fethinin yıl dönümü münasebetiyle yarın bir basın toplantısı düzenleyeceklerini de ifade etti.

İLKHA Diyarbakır Tensilcisi İçli ve Haber Müdürü ALpşen ise yaptıkları ziyaretten memnuniyetlerini dile getirerek, AGD heyetine hayırlı çalışmalarında başarılar dilediler. (Muhammed Said Aksoy - İLKHA)










 

Bu haberler de ilginizi çekebilir