• DOLAR 32.495
  • EURO 34.961
  • ALTIN 2430.314
  • ...
Hırsızlık şüphelisi 2 kişi tutuklandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Bitlis'in Tatvan ilçesinde hırsızlık yaptıkları gerekçesiyle gözaltına alınan 3 şüpheliden 2'sinin tutuklandığı bildirildi.

Konu hakkında Valilikten yapılan açıklamada, "Tatvan İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlilerimizce yapılan çalışmalar neticesinde; şüphelenilen bir ticari araç, görevlilerimizce durdurulmuş, araçta bulunan 3 şüpheli yakalanmış, araçta bir adet LCD TV ile bir şüphelinin üzerinden bir adet yüzük ele geçirilmiştir. Yapılan araştırma neticesinde ele geçirilen malzemelerin hırsızlık sonucu elde edildiği ve şüphelilerin ürünleri satmaya çalıştıkları anlaşılmıştır. 6 evde yapılan arama neticesinde, bahse konu şüpheliler tarafından ikametlerden çalınan 8 adet LCD TV, bir adet tablet, 3 adet kol saati ve 5 adet yüzük olmak üzere, piyasa değeri yaklaşık 20 bin TL olan malzeme ele geçirilmiş ve ilçemizde meydana gelen 5 hırsızlık olayı aydınlatılmıştır." denildi.

Açıklamanın devamında yakalanan 2 şüphelinin tutuklandığı, bir şüphelinin de serbest bırakıldığı belirtildi. (Şükrü Tontaş-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir