• DOLAR 32.569
  • EURO 34.922
  • ALTIN 2430.809
  • ...
"Van`ı sağlık hizmetleri açısından en iyi noktaya getireceğiz"
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İl Sağlık Müdürlüğü binasında düzenlenen kahvaltıda basın mensuplarıyla bir araya gelen Doç. Dr. Sünnetçioğlu, Van'a yapılan yeni yatırımlar ve sağlık çalışmalarını anlattı.

Doç. Dr. Sünnetçioğlu, il ve ilçelerde yapılan çalışmaları ve sonrasında yapılacak olan çalışmaların bir faaliyet raporunu hazırlayarak sağlık haritası çıkarmak olduğunu söyledi.

Sünnetçioğlu, "Van'da bölgeye hitap eden bir hastanemiz var elbette de sıkıntılarımız olacak doktor ve sağlık personeli ile ilgili yaşanan eksiklik için gerekli görüşmeleri sağlayarak Sağlık Bakanlığımıza bildirdik, inşallah en kısa sürede çözülmesini bekliyoruz. Sağlık Bakanlığı yatırımları kapsamında ilçe ziyaretlerimiz de devam etmekte; bazı ilçelerimizde hayata geçirilen sağlık kuruluşlarımız oldu ve yatırımlar kapsamında diğer ilçelerimiz içinde harekete geçtik Burada hastalarımıza hızlı ve güvenilir sağlık hizmeti verebilmek adına çalışmalarımız ve  incelemelerimiz bu kapsamda devam etmektedir dedi. Sağlık Bakanlığımızın katkılarıyla devam edeceğimiz projelerimizi sizlerle ve kamuoyuyla paylaşacağız. Van ilini sağlık hizmetleri açısından en iyi noktaya getirmek için ekibimizle profesyonelce çalışıp ilimizi en iyi noktaya getireceğiz." dedi.

Kahvaltı organizasyonunda bir araya gelen Sağlık Müdürü Sünnetçioğlu ve Kamu Hastaneler Hizmetleri Başkan Yardımcısı Dr. Âdem Ergin oğuz, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Dr. Ömer Bilici, Acil Sağlık Hizmetleri Başkan Yardımcısı Dr. Şebnem Kartal ve SBÜ. Van Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Mehmet Parlak,  basın mensuplarının sorularını yanıtladı. (Sedat Karatay - İLKHA)




 

Bu haberler de ilginizi çekebilir