• DOLAR 32.379
  • EURO 34.989
  • ALTIN 2325.65
  • ...
Karla mücadele çalışması başlatıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Bitlis'te karla mücadele çalışması başlatıldı. Dün sabah saatlerinden itibaren etkili olan yoğun kar nedeniyle kent merkezinde ana ve ara arterler ulaşıma kapanmıştı. Kar yağışının durmasının ardında belediye ekipleri yolların açılması için çalışma başlattı.

Başlatılan çalışmalara ilişkin gazetecilere açıklamada bulunan Bitlis Valisi ve Belediye Başkan Vekili Oktay Çağatay, etkili olan kara karşı tüm ekiplerle çalışmaların hummalı bir şekilde devam ettiğini belirtti.

Çağatay, "Bitlis'te devam eden bir kar yağışı var. Çokta güzel yağıyor. Sabah saat 06.00'dan itibaren belediye personelimiz 76 personel, 32 araçla yol açma çalışmalarını sürdürüyor. Personelimiz 24 saat esasına göre çalışmalarını sürdürüyorlar. Hatta personellerimize araçlarda yemek ikram ediyoruz ki ara vermeden tüm yolları, en erken şekilde açsınlar. Şimdiye kadar ne bir kaza, nede bir kapalı yol haberi gelmedi. Arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. Güzel bir özveri ile çalışıyorlar. Kar yağışının zararlarını vatandaşlara hissettirmeden atlatacağız." dedi. (Şükrü Tontaş-İLKHA)










 

Bu haberler de ilginizi çekebilir