• DOLAR 32.589
  • EURO 34.681
  • ALTIN 2525.161
  • ...
İLKHA`nın haberi yetkilileri harekete geçirdi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Batman merkeze bağlı İkiztepe (Girbêrêşk) köyünün mahalle olduğundan bu yana hizmet alamadığını öne süren vatandaşlar, İLKHA aracılığıyla yetkililere seslerini duyurmuştu.

"Yolları bozuk olan köylüler yetkililere seslendi" başlığıyla yapılan haberden hemen sonra, Batman Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri asfalt serim çalışmaları için harekete geçti.

Konuyla ilgili Batman Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, "Batman Merkez İkiztepe Mahallesi'nin ulaşım güzergâhlarından biri olan Komando Caddesi ve bağlantı yollarındaki ulaşım, Belediye Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz hafta sonu gerçekleştirdiği sorunsuz çalışma ile rahatladı. Alanda ön tedbirlerin alınarak bir finişer, bir silindir, 5 kamyon ve 7 personel ile çalışmalarını gerçekleştirilen Belediye Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz, bin 200 metre uzunluğundaki yol çalışmasında yaklaşık bin 400 ton asfalt serimi gerçekleştirdi." denildi.

Yaşadıkları yol sıkıntısının giderilmesine sevinen vatandaşlardan Şaban Sever, "Sesimizi duyurdukları için İLKHA'ya ve yaşadığımız sorunu giderdikleri için Belediyemize çok teşekkür ediyoruz." dedi. (Mehmet Sait Çelik - İLKHA) 






 

Bu haberler de ilginizi çekebilir