• DOLAR 32.52
  • EURO 34.806
  • ALTIN 2418.535
  • ...
Silah kaçakçısı 2 kişi gözaltına alındı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Siirt Valiliğinden yapılan açıklamada, İl Jandarma Komutanlığı KOM Şube Müdürlüğü ekiplerince, Batman'da ikamet eden Y.Ö. ve A.Ö. isimli şüphelilerin, haksız kazanç elde etmek maksadıyla ellerinde bulundurdukları ruhsatsız silah ve mühimmatları satmak için müşteri arayışında oldukları yönünde bilgiler elde edildiği belirtildi.

Siirt İl Jandarma Komutanlığı Şube Müdürlüğü ve Batman İl Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Müdürlüğü ekipleriyle, Batman'da ikamet eden şüphelilerin ikamet ettikleri ev ve eklentilerinde arama yapıldığı ifade edildi.

 Şüphelilerin ev ve eklentilerinde yapılan arama; bir adet Kaleşnikof marka otomatik piyade tüfeği, 120 adet kaleşnikof piyade tüfeğine ait dolu fişek, 2 adet Kaleşnikof piyade tüfeği şarjörü, 2 adet 7,65 milimetre çapında tabanca, 2 adet 7,65 milimetre tabanca şarjörü, 43 adet 7,65 milimetre çapında dolu tabanca fişeği, 100 adet 9 milimetre çapında dolu tabanca fişeği ele geçirildiği ifade edildi.

Söz konusu olayla ilgili olarak ele geçirilen silah ve mühimmatlara el konularak Kurtalan Cumhuriyet Başsavcılığına bilgi verilmiş olup, alınan talimatlar doğrultusunda şüpheli şahıslar hakkında gerekli soruşturma işlemleri başlatıldığı belirtildi. (Murat Orhan-İLKHA) 


 

Bu haberler de ilginizi çekebilir