• DOLAR 32.504
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
"Muhtaçlara Umut Ol"
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Mardin'de yaptıkları yardım faaliyetleriyle adından sıkça söz ettiren Kızıltepe Umut Kervanı, çarşı merkezinde yetim ve muhtaç aileler yararına kermes açtı. İlçe halkının büyük ilgi gösterdiği ve 30 Aralık'a kadar sürecek kermeste gıdadan giyime birçok ürün bulunuyor.

"Muhtaçlara Umut Ol" temasıyla açılan kermes hakkında bilgi veren Kızıltepe Umut Kervanı Başkanı Mehmet Şirin Öz, açtıkları kermesin 09.00-18.00 saatleri arasında açık olacağını, gelirinin tamamının ise mağdur ve ihtiyaç sahiplerine verileceğini söyledi.

Muhtaçlar yararına her sene hayır kermesi açtıklarını dile getiren Öz, halkın kermese teveccüh gösterdiğini, bundan dolayı da katkı sunan herkese teşekkür ettiğini söyledi.

Öz, "Kızıltepe Umut Kervanı olarak muhtaçlar için yapmayı planladığımız kermesimizi bugün gerçekleştirdik. Son bir ay içerisinde kermesimizi yapmak için hummalı bir çalışma içerisine girdik. Kermesle ilgili el ilanı, afişlerimizi hazırlayıp, reklamlarımızı yapmaya çalıştık. Çarşı merkezinde bugün açtığımız kermesimiz ayın 30'una kadar 09.00 ile 18.00 saatleri arasında açık kalacak. Hem bayanlar hem de erkekler için ayrı bölümlerimiz var. Tüm halkımızı hayır kermesimize bekliyorum. Yemek çeşitlerimiz, tatlı çeşitlerimiz burada mevcuttur. Özellikle kermeste çocuk elbiseleri, giyim, çeyiz malzemeleri var. Biz bunları satarsak inşallah muhtaç ve yetim ailelere iyi bir gelir sağlanmış olur. Halkımızı kermesimize davet ediyoruz, gelsinler. Burada hem alışveriş yapacaklar hem de yardıma muhtaç ailelere yardım etmiş olacaklar." diye konuştu.

Bu arada, bölgenin tanınmış âlimlerinden Molla Mahmut Kılınç da kermesi ziyaret etti. (M. Salih Keskin - İLKHA


















 

Bu haberler de ilginizi çekebilir