• DOLAR 32.528
  • EURO 34.777
  • ALTIN 2496.854
  • ...
Muş Umut Kervanı bir ailenin daha yüzünü güldürdü
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Muş Umut Kervanı muhtaçların umudu olmaya devam ediyor. Kullanılamaz halde olan bir ailenin yeni bir eve taşınmasına vesile olan Muş Umut Kervanı ayrıca aileye gıda yardımı yaptı.

Hayırseverlerin gönderdiği nakdi yardımı da aileye ulaştıran Muş Umut Kervanı yetkilileri, ailenin mağduriyetinin bir nebzede olsa giderildiğini belirterek aileye yardım etmeye devam edeceklerini aktardılar.

Aileye yapılan yardımlara ilişkin açıklamalarda bulunan Muş Umut Kervanı Temsilcisi Bülent Balkaya, geçtiğimiz hafta Rehber TV'de canlı olarak yayınlanan "Umut Kervanı" programında ailenin mağduriyetini dile getirdiklerini belirterek şöyle konuştu:

"Hayırsever kardeşlerimiz bunlara yardım etmek için bizi çok aradılar. Allah kendilerinden razı olsun. Daha önce oturmuş oldukları harabe ve yıkık evde oturmalarına hayırseverlerin gönlü razı olmadı. Aile bir şekilde o evden çıkarılarak yeni bir eve yerleştirildi. Bu evin kirası da şu an 300 TL'dir. Ev güzel ve kullanılabilir bir durumdadır. Evde eşya çok yok fakat bir hayırsever kardeşimiz kanepe verdi. İkinci el bir televizyon getirildi. Bu ailemizin mağduriyeti şu anda bitirilme noktasındadır. Muş Umut Kervanı adına hayırsever kardeşlerimize teşekkür ediyorum. Bu çocukların gülmesi her şeye bedeldir. Bundan sonra da Muş Umut Kervanı olduğu müddetçe bu ailemizi asla bırakmayacağız ve kendilerine yardım edeceğiz." (Ayetullah Tarhan-İLKHA) 








 

Bu haberler de ilginizi çekebilir