• DOLAR 32.318
  • EURO 35.111
  • ALTIN 2300.388
  • ...
Cinayet zanlıları 11 yıl sonra yakalandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Van'da 2007 yılında bir iş yerinin önünde bir kişinin öldüğü, bir kişinin de yaralandığı olayda firar eden ve 11 yıldır aranan 2 şüpheli düzenlenen operasyonla yakalandı.

Van İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre, 1 Aralık 2007 tarihinde Tuşba ilçesi Erciş Karayolu üzerinde bulunan bir iş yerinin önünde A.G isimli şahıs, açılan ateş sonucu hayatını kaybetmiş, oğlu S.G ise yaralanmıştı.

O günkü olayda S.Ş isimli şüpheli şahıs olayda kullanılan 2 adet tabanca ile birlikte teslim olmuş ancak diğer şüpheliler, K.Ş ve S.T firar etmişti.

Cinayetten sonra aradan geçen 11 yıl sonra polisin sokak ve kamera çalışmaları sonucu firariler K.Ş ve S.T'nin İpekyolu Ağızkara, Tuşba İskele ve Özalp Aşağıtulgalı mahallerinde bulunabilecekleri tespit edildi.

Bunun üzerine polis ve jandarmanın eş zamanlı operasyonu sonucu K.Ş İpekyolu'nda, S.T ise Tuşba'da yakalanarak gözaltına alındı.

Gözaltına alınan K.Ş ve S.T isimli 2 şüpheli şahıs, haklarında hazırlanan tahkikat evrakı ile birlikte çıkarıldıkları adli makamlarca tutuklandı. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir