• DOLAR 32.575
  • EURO 34.82
  • ALTIN 2493.377
  • ...
Sağlam: Halkın hizmetinde olan dürüst siyaset 6 yaşında
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

"Dürüst Siyaset, Gerçek Adalet" şiarıyla 2012'de yola çıkan HÜDA PAR'ın 6'ncı kuruluş yıldönümü dolayısıyla HÜDA PAR yetkilileri ve sosyal medya kullanıcıları #DürüstSiyaset6Yaşında hashtagine destek verdi.

Çok kısa sürede binlerce tweetin atıldığı hashtage, HÜDA PAR'ın iç ve dış politikası başta olmak üzere, Türkiye siyasetindeki rolü ve bakış açısı, maruz kaldığı hukuksuzluklar, partinin gündem değerlendirmeleri, stratejisi ve politikası gibi önemli konularla ilgili paylaşımlarda bulunuldu.

Türkiye'nin şahit olmadığı insan merkezli, adalet öncelikli, dürüst siyaset anlayışı ve maslahata dayalı duruşu ile HÜDA PAR'ın 6 yaşında olduğu hatırlatılan paylaşımlarda, özellikle parti programında önemli bir yer alan "insan" ve "adalet" konuları ele alındı.

HÜDA PAR Genel Başkanı İshak Sağlam, twitter hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, "Dürüst Siyaset Gerçek Adalet şiarıyla yola koyulan partimiz HÜDA PAR 6 yaşında. Rabbimiz her zaman kendi rızası doğrultusunda hareket etmeyi nasip eylesin, gayret ve mücadelemizi bereketli kılsın." dedi.

"Halkın hizmetinde nice yıllar birlikte olmak dileğiyle"

Hakk için halkın hizmetinde olacaklarını belirten Sağlam, "Bu vesileyle, dürüst siyasete desteklerini sunan HÜDA PAR merkez, il, ilçe, kadın ve gençlik kollarının tüm hür kadrolarına ve saygıdeğer halkımıza teşekkür ederim. Hakk için halkın hizmetinde nice yıllar birlikte olmak dileğiyle." ifadelerini kullandı.

HÜDA PAR Sözcüsü Mehmet Yavuz ise şu paylaşımda bulundu:  "Batı icadı ve insanlığın kirlenmesinin en büyük sebeplerinden biri olan ırkçılık ve kavmiyetçiliği sağı-solu ve bütün tonları ile reddederek insanları adalet devletine çağıran #DürüstSiyaset6Yaşında."

"Siyasetin kirlettiği Türkiye'nin ihtiyacı olan #DürüstSiyaset6Yaşında"

Yargıtay tarafından cezası onanan HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Sait Şahin ise "HÜDA PAR, kuruluşundan bugüne kadar Türkiye'nin şahit olmadığı insan merkezli, adalet öncelikli, dürüst siyaset anlayışı ve maslahata dayalı duruşu ile 6 yaşında. Siyasetin kirlettiği Türkiye'nin ihtiyacı olan #DürüstSiyaset6Yaşında" ifadelerini kullandı.

HÜDA PAR yöneticilerinin attığı bazı tweetler şöyle:

HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Abdurrahman Cens: "HÜDA PAR olarak siyasetimiz konjonktürel değil, ilkeseldir. #DürüstSiyaset6Yaşında."

"HÜDA PAR'ın misyonu kıyamete kadar sürecek"

HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Vedat Turgut: "Davamız; Adalet, Huzur, Barış, Hürriyet, Kardeşlik, Hakkaniyet, Zulmün sona ermesi ve İnsanların kaynaşmasıdır. 40 yıllık davanın sermayelerinden biri olan HÜDA PAR #DürüstSiyaset6Yaşında! Ama misyonu kıyamete kadar sürecektir inşallah."

HÜDA PAR Medyadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Abdullah Aslan: "Hangi konuda ortaya koydukları basiret yüklü görüşlerinde yanıldılar ki? HÜDA PAR herkes için iyilik vadeden bir parti. Halkın ve ümmetin maslahatını esas alan HÜDA PAR'a ihtiyaç her geçen gün daha da ortada. #DürüstSiyaset6Yaşında."

"HÜDA PAR hür kadrolarıyla yoluna devam ediyor"

HÜDA PAR GİK Üyesi Şükran Kaya: "Siyasete yeni bir soluk getiren HÜDA PAR hür kadrolarıyla hiç bir menfaat ve çıkar gözetmeden sadece hizmet için millet için gece gündüz demeden bütün zorluklara göğüs gererek yoluna devam ediyor." dedi.

HÜDA PAR Teşkilat Başkanlığı Danışmanı Dr. Halef Yılmaz: "6 yılda saldırılar, engellemeler, ambargolar ve son olarak Genel Başkan Yardımcıları Said Şahin, Bahattin Temel ve gazeteci Fikret Gültekin'e haksız olarak verilen cezalara rağmen yürüyüşünü dimdik sürdüren, dosta güven veren, fesat ehli hennasları gayzlarından çatlatan #DürüstSiyaset6Yaşında."

Gazeteci M. Erkan Yavuz: "Hakk'ın hatırını her şeyin üstünde tutan ve hiçbir hatıra feda etmeyen, mazlumun yanında zalimin karşısında olan HÜDA PAR, ülkemiz için gelecek vadediyor."

HÜR EKİP Merkez: "Adaletin, ülkede ve dünyada yeniden tesis edilmesi birinci hedefimizdir."

Ekonomist Mehmet Salih Ortaç: "Hem söylemde hem eylemde Hem fikirde, hem zikirde hülasa, siyasetin her safhasında Gerçek Adalet, Dürüst Siyaset şiarıyla fark yaratan HÜDA PAR. #DürüstSiyaset6Yaşında"

HÜDA PAR Genel Başkanı Sağlam tarafından başlatılan #DürüstSiyaset6Yaşında hashtagine kısa sürede binlerce tweet atıldı. (Ramazan Casuk-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir