• DOLAR 32.387
  • EURO 35.096
  • ALTIN 2326.253
  • ...
"Dini konularda toplum doğru ve sağlıklı bilgilendirmeli"
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İlçe Müftülüğü tarafından Kurtalan Merkez Camiinde düzenlenen aylık mutat toplantıya katılan Kurtalan Kaymakamı İhsan Emre Aydın ve Siirt İl Müftüsü Ahmet Altıok, diyanet personellerine bazı hatırlatmalarda bulunarak görev bilinci ve hizmet konularına değindi.

Hizmette verimliliği artırmak, bilgi paylaşımında bulunmak, mevcut sorunları ve çözüm yollarını görüşmek üzere İlçe Müftülüğü tarafından her ay gerçekleştirilen aylık mutat toplantıya Kurtalan Kaymakamı İhsan Emre Aydın, Siirt İl Müftüsü Ahmet Altıok, Kurtalan İlçe Müftüsü Nedim Yılmaz ve ilçede görev yapan diyanet personelleri katıldı.

Toplantıda konuşma yapan Kaymakam Aydın, diyanet personellerinin, dini konularda toplumun doğru ve sağlıklı bilgi edinmesinde önemli bir role sahip olmaları dolayısıyla toplumda saygın bir yerde olduklarını söyledi.

Halk nezdinde oldukça önemsenen bu mesleği en iyi şekilde icra etmelerini isteyen Aydın, bazı hatırlatmalarda bulunarak görev bilinci ve hizmet konularına değindi.

Siirt İl Müftüsü Ahmet Altıok, Kaymakam Aydın'ın toplantıya katılmasından dolayı büyük mutluluk duyduklarını belirterek, "Bu ve bunun gibi uygulamalar devlet millet kaynaşmasına önemli bir katkıdır. Kaymakamımıza göstermiş olduğu hassasiyetten dolayı teşekkür ediyoruz." dedi.

Müftü Altıok, Toplantıda diyanet personellerinin önemli bir misyonu üstlendiğini belirterek, toplumun her kesimine ulaşmalarını ve dini vatandaşlara kaynağından anlatmalarını istedi.

Kurtalan İlçe Müftüsü Nedim Yılmaz ise Diyanet İşleri Başkanlığı'ndan gelen talimat ve duyuruları paylaştı. Yılın son toplantısı olması sebebiyle 2018 yılının bir değerlendirmesini yapan Yılmaz, önümüzdeki aylar içerisinde yapılması düşünülen faaliyetler hakkında görüş alışverişinde bulunarak, Kurtalan İlçe Müftülüğü çalışmaları hakkında bilgi verdi. (Murat Orhan-İLKHA)










 

Bu haberler de ilginizi çekebilir