• DOLAR 32.602
  • EURO 34.803
  • ALTIN 2499.882
  • ...
Kutlu Doğum Afişlerine Bile Tahammül Edemiyorlar
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
İSTANBUL - Kutlu Doğum etkinliklerine hazmedemeyenler ve Peygamber efendimizin tanınmasını istemeyen İslam düşmanları İstanbul İlim-Der tarafından Bağcılar Belediyesinden izin alınarak asılan afişleri gece asıldıkları yerden söktüler.
 
İstanbul İlim-Der Başkanı Sabahattin Ugar, İstanbulluları 6 Mayıs`ta Kazlışçeşme`de düzenlencek Kutlu Doğum etkinliğine davet etmek için birçok yere gerekli resmi izinleri alarak birçok yere afiş astıklarını söyledi.

Ugar, Bağcılar`da dün akşam astıkları afişleri bu sabah yerlerinde görmemeleri üzerine Belediye`yi arayarak "Dün akşam astığımız afişler yerlerinde yok. Bunları siz mi kaldırdınız" diye sorduklarını oradaki yetkililerin "Belediye bunları asmanız için size izin vermiş. Biz kaldırmadık." diye cevap verdiklerini söyledi.

Astıkları afişlerin Peygamberin tanınmasından rahatsız olanlar tarafından indirildiğini ifade eden Ugar, "Sökülen afişlerini yerine yenilerini asacağız. Peygamber sevdasının yayılmasına kimse engel olamaz. Onlar bunları bir daha sökerse biz yine asacağız." dedi.

Ugar, ayrıca afişlerin söküldüğü yerde güvenlik kameraları olduğunu ifade ederek bunu yapanlar hakkında suç duyurusunda bulunacaklarını söyledi.

Marmara Peygamber Sevdalısı Platformuna üye derneklerin 6 Mayısta Zeytinburnu Kazlışçeşme`de yapılacak olan Kutlu Doğum etkinliği için yaptıkları hazırlıklar ise tüm hızıyla devam ediyor.
 
(Abdussellam Güneş - İLKHA)
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir