• DOLAR 32.331
  • EURO 35.058
  • ALTIN 2283.067
  • ...
Ağrı`da Yağmura Rağmen Muhammedi Sevda Coşkusu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
AĞRI - Programın başlamasına yarım saat kala tribünlerin neredeyse dolduğu Ağrı Kutlu Doğum etkinliğinde, soğuk havaya ve yağan sağanak yağmura rağmen program büyük bir coşkuyla devam ediyor. Kuran tilaveti ve Grup Vahdetin yağmur altında okuduğu Kürtçe mevlit sonrası sahneye gelen Bilal üst üste okuduğu hareketli ilahilerle kalabalığı coşturdu.

"Bu Sevgi Bu Muhabbet ve Bu Aşka İnsanlık Âlemi Ebediyete Kadar Muhtaçtır"
Daha sonra bir konuşma yapan Mustazaf Der Ağrı Şube Başkanı Şaban Gökhan Allah Resulüne ve kıyamete kadar onun yoluna tabi olan insanlara selam ederek başladığı konuşmasına günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yaptı.
 
Gökhan yaptığı konuşmasında yaşanılan bu güzelliklerin İsmailce teslimiyetin ve İbrahim`i bir muhabbetin göstergesi olduğunu belirterek, " Bu sevgi, bu muhabbet ve bu aşka insanlık âlemi ebediyete kadar muhtaçtır. Bu sevgi bu muhabbet sahabenin yaşantısıyla doruğa ulaşmış, kerbela da Hüseyin ve Hüseyinlerle günümüze gelmiş ve bize miras kalmıştır." dedi.
 
Konuşmasına, kurtuluşun İslami yaşamakla mümkün olduğunu ifade eden Gökhan, " Ey peygamber sevdalıları! Haydi gelin. İyi bilin ki kurtuluş İslam`ın hakikatini yaşamaktadır.
 
Kurtuluş âlimlere, seydalara peygamberin davasını kendisi için dert edinen ve hak yola tabi olanlarla beraber olmakladır. Kurtuluş Allah`ın razı olduğu şekilde yaşamak ve habibi Resulü Hz. Muhammed`in hak olan davasını yaşatmakladır. Evet, haydi gelin bu güzelliği beraber yaşayalım, yaşatalım." çağrısında bulundu.
 
Program Bilal ve Grup Vahdetin okuduğu ilahilerle devam ediyor.
(Fikret Özkan - M. Emin Mağlalı - İLKHA)
 
 
 
 
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir