• DOLAR 32.382
  • EURO 34.985
  • ALTIN 2326.088
  • ...
Memur-Sen'de 1 Mayıs'ta Alanlarda
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
DİYARBAKIR - Memur-Sen Diyarbakır İl Başkanlığı, 1 Mayıs'ta alanlara çıkmaya hazırlanıyor. 1 Mayıs'ta Ankara Tandoğan meydanında yapılacak olan 1 Mayıs mitingine katılacak olan Memur-Sen İl Başkanlığı, basın toplantısı düzenledi.

Herkese Özgürlük
Aslan, Memur-Sen olarak özgürlükler, demokrasi, adalet, saygın bir iş, baskısız, insan onuruna yaraşır bir yaşam için birlikte olacaklarının altını çizerek, daha özgür, daha müreffeh bir demokratikleşmeyi tamamlamış bir ülke için Memur-Sen ailesi olarak 1 Mayıs'ta alanlarda olacaklarını söyledi.

Sıra Darbe Severlere Geldi
Aslan, "Yıllarca 'Ergenekonculardan, Yakamozculardan, Balyozculardan hesap soruluyor da 12 Eylülcülerden neden hesap sorulmuyor' dedik. 12 Eylülcüler yargılanmaya başlandı. Peki, '28 Şubatçılar nerede' dedik. Bugün onlar içinde dava açılmış durumda. Şimdi sıra e-muhtıracılar ile geriye kalan tüm darbe severlere geldi. 1 Mayıs'ta Tandoğan meydanında, 18 yıl boyunca Vali ve belediye başkanı olarak Ankara'yı yöneten despot Nevzat Tandoğan'ın ismini oraya verenlere inat, 'herkese, herkesime özgürlük!' diyeceğiz. O meydanı Başta E muhtıracılar olmak üzere, bu ülkeye, bu ülkenin emekçilerine, 10 yılda bir balans ayarı çeken tüm hainlere hesap sorun' diyerek alanlardayız" diye konuştu. (M. Salih Keskin - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir