• DOLAR 32.585
  • EURO 34.861
  • ALTIN 2495.217
  • ...
Gebze`de Kutlu Doğum Etkinliği
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
GEBZE - Peygamber Sevdalıları Platformu tarafından Gebze Cumhuriyet Meydanı`ın da gerçekleştirilen Kutlu Doğum Programı coşkuyla başladı. Programa saatler kala Cumhuriyet Meydanı`na akın eden Gebzeliler Muhammedi özlemlerini haykırdı.

Program Osman Yılmaz Camii İmam Hatibi Sebahattin Göksu Hocanın okuduğu Kur`ânı Kerim tilavetiyle başladı. Bursa İlahi Grubu`nun okuduğu Mevlid-i Şerif duygusal anlar yaşattı. Özellikle bayanların yoğun ilgi gösterdiği programda tekbir ve salavatlar eksik olmadı.

Eyüp Işık`ın sunumunu yaptığı programda açılış konuşması yapan Gebze Dost Der Başkanı, Selami Açıkgöz, "Hz Peygamber`in (as) kutlu doğumu vesilesiyle düzenlemiş olduğumuz Alemlere Rahmet Hazreti Muhammed isimli programımıza hepiniz hoş geldiniz, sefalar getirdiniz.
 
Bu topraklarda Nisan ayı bir rahmet ayına dönüşmüştür, İslam`a en çok ihtiyaç duyduğumuz, zamanları yaşıyoruz. Anadolu insanının mayası İslam`la yoğrulmuştur.
 
Türkü, Kürdü, Acemi ve Arabı ile bizleri birleştiren tek unsur İslam kardeşliğidir. Örnek alacağımız tek şahsiyet hazreti peygamberdir. Çünkü yüce Allah O`nu bir rahmet olarak bize göndermiştir.
 
Bu topraklarda onun isminin anılması onun sevgisinin kalplerimize nakşedilmesi için her yıl bir çığ gibi büyüyen bu etkinliklere bugün olduğu gibi hep beraber omuz verelim.
 
Bu programın gerçek sahibi sizlersiniz. Bizler Peygamber Sevdalıları Platformu olarak her yıl bu çaba ve gayretin içerisinde olacağız inşallah. Bu programa katılımınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyor, hepinizi selamlıyor, önümüzdeki yıl yine bu meydanda olmak ümidiyle ileri programla baş başa bırakıyorum." dedi.

Coşkulu Program Grup Özlem ve Grup Dostluk İlahi Guruplarının seslendirdiği ilahi ve ezgilerle devam ediyor.
(Mehmet Laçin -İLKHA)
 
 
 
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir