• DOLAR 32.33
  • EURO 35.091
  • ALTIN 2291.65
  • ...
Hamas: Evleri yıkmak siyonist rejimin iflasını yansıtıyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

 

İslamî Direniş Hareketi (Hamas) sözcüsü Abdullatif El-Kanu`, işgalcinin feda eylemleri yapanların evlerini yıkması ve ailelerini de sürgünle tehdit etmesinin Siyonistlerin iflas ettiklerinin işareti olduğunu söyledi.

Abdullatif El-Kanu` yaptığı açıklamada, bu tutum ve açıklamaların Siyonist liderlerin yaşadıkları acziyeti ve psikolojik yıkımı yansıttığını belirterek, işgalcinin bu menfur cinayetlerle Batı Yaka`nın devrimci gençliğini engelleyemeyeceğini, ailelerine yaptığı zulmün bedelini ödeyeceğini ifade etti.

İşgalcinin Eşref Nealive`nin evini yıkmasına bir tepki de İslamî Cihad Hareketi`nden geldi. Konuyla ilgili açıklama yapan İslamî Cihad Hareketi, işgalcinin mücahitlerin evlerini yıkma politikasının başarısızlıkla sonuçlanacağını ifade etti.

İşgal güçleri bugün sabah erken saatlerde şehit Eşref Nealive`nin Tulkerem`in Şuveyke semtindeki evini yıktı.

İki ay önce Barkan sanayi bölgesinde iki Siyonistin ölümü ve birinin de yaralanmasıyla sonuçlanan silahlı eylemden sorumlu tutulan Eşref Nealive, Siyonist işgal ordusuna bağlı özel bir birlik tarafından iki aylık bir kovalamacanın ardından geçen Perşembe günü (14 Aralık) şehit edildi.

İşgal rejimi, gençleri caydırmak ve aileleri üzerinde de baskı kurmak için feda eylemleri yapan direnişçilerin evlerini yıkma politikasını uzun süredir takip ediyor.

Kaynak, Filistin Enformasyon Merkezi

Bu haberler de ilginizi çekebilir