• DOLAR 32.504
  • EURO 34.828
  • ALTIN 2486.831
  • ...
İşçilere ve öğrencilere ücretsiz çorba dağıtımı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Gaziantep'in Şahinbey Belediyesi tarafından şehrin değişik noktalarına konulan çorba kulübelerinde günde yaklaşık 9 bin kişiye ücretsiz çorba ikramında bulunuluyor.

Günün erken saatlerinde işlerine başlayan vatandaşlar ve öğrenciler, 15 ayrı noktada çorba ikramıyla içleri ısıtılıyor. Sabah erken saatlerinde çorba kulübelerini ziyaret ederek vatandaşlara çorba dağıtan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, kulübelere çorba almaya gelen vatandaşlarla sohbet etti.

Daha önce 8 noktada yapılan çorba dağıtımını 15 noktaya çıkardıklarının bilgisini veren Tahmazoğlu, sabahın erken saatlerinde işine ve okuluna giden öğrenciler ile vatandaşlara çorba ikramında bulunduklarını söyledi.

"Her gün 8 bin 500 kişiye çorba ikramı"

Şahinbey ilçesinin 15 farklı noktasında çorba ikramında bulunulduğunu belirten Tahmazoğlu, "Sabah işine, okuluna erken giden öğrencilerimiz ve vatandaşlarımıza 15 ayrı noktada her gün 8 bin 500 kişilik çorba, ekmek ikramında bulunuyoruz. Böylelikle vatandaşlarımız, öğrencilerimiz işlerine ve okullarına giderken tok gitmiş oluyor." dedi.

Ayrıca her gün öğle de 8 bin 500 kişiye de sıcak yemek ikramında bulunduklarını belirten Tahmazoğlu, "Amacımız sosyal dayanışma içerisinde onların ihtiyaçlarına cevap verebilmek. Daha önce 8 noktada gerçekleştirdiğimiz çorba ikramlarımız vatandaşlarımızca memnuniyetle karşılandı. Biz, bu doğrultuda daha fazla vatandaşımıza ulaşabilmek için çorba evi sayımızı 15'e çıkardık. Çorbamızdan içenlere de afiyet olsun." ifadelerini kullandı. (İbrahim Koçyiğit-İLKHA)




 

Bu haberler de ilginizi çekebilir