• DOLAR 32.537
  • EURO 34.966
  • ALTIN 2439.909
  • ...
İhya Der`e Kurulan Komplo Telin Edildi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ADANA- Adana İhya Der Başkanı Ekrem Ertaş`ın polis tarafından komplo kurularak gözaltına alınması, operasyonun basına uyuşturucu ve fuhuş operasyonu şeklinde servis edilmesi, basın açıklamasıyla protesto edildi.

Peygamber Sevdalıları Platformu`na üye dernekler tarafından Adana Emniyet Binası önünde saat 10.30`da Kuran tilaveti ile başlayan protesto eylemi yoğun katılımla gerçekleşirken sık sık tekbir getirildi. "Bu komplodan 28 Şubat kokusu geliyor. Allah`ın laneti komplocuların üzerine olsun. Zalimler için yaşasın cehennem" benzeri onlarca döviz açan göstericiler, komplocu müfterilere lanet yağdırdı.

Yapılan basın açıklamasına; hakkında komplo kurulmak istenen Adana İhya Der Başkanı Ekrem Ertaş ve aynı baskında gözaltına alınan Fikret A. ile Yasemin K ve Elmas K`nin babası Atilla K`de katıldı.

Peygamber Sevdalıları Platformu adına basın açıklamasını Platform Sözcüsü Yılmaz Geçer okudu.

İftiracılar İçin Çok Büyük Bir Azap Vardır
Geçer basın açıklamasına; "Bu ağır iftirayı uyduranlar şüphesiz sizin içinizden bir guruptur. Bunu kendiniz için bir kötülük sanmayın, aksine o, sizin için bir iyiliktir. Onlardan her bir kişiye, günah olarak ne işlemişse (onun karşılığı ceza) vardır. Onlardan (elebaşılık yapıp) bu günahın büyüklüğünü yüklenen kimse için de çok büyük bir azap vardır." Mealindeki Nur Suresi 11. ayetle başladı.

Platform olarak sürekli emniyet içerisindeki karanlık yapıların hedefi olduklarını belirten Geçer, "2010-2011 ve 2012`nin ilk aylarında Akid-Der, Mekteb-Der ve Anadolu-Der üye ve gönüllüsü genç kardeşlerimize; `O derneklere gitmeyin, sonunuz iyi olmaz, fazla zıplama seni alırız….vs gibi üstü kapalı tehditlerle kardeşlerimizi derneklerden uzaklaştırmaya çalışan Adana Emniyeti içerisindeki karanlık yapı, Hasan Hüseyin Ağca imzalı bu çalışmalarından olumlu bir sonuç alamayınca bu sefer çirkin ve bir o kadar da iğrenç bir komploya imza attılar."dedi.

"Komployla Peygamber Sevdalıları Platformunu Hedef Aldılar"
Atılan iftiranın şahıstan çok Peygamber Sevdalıları Platformunu hedef aldığına dikkat çeken Geçer, "Dernek binası için kiralık yer ararken kurulan komplo sonucu polis tarafından gözaltına alınan Adana İhya Der Başkanı, bir günlük gözaltının ardından savcılığa bile sevk edilmeden serbest kalırken; kurulan çirkin komplo, basına uyuşturucu ve fuhuş operasyonu olarak servis edildi. Atılan iftira ve kurulan komplo yürekleri titretecek cinstendir. Atılan bu iftiranın hedefi, Ekrem Ertaş şahsında tüm Peygamber Sevdalıları`dır.

Evet, tıpkı 28 Şubat sürecinde olduğu gibi dindar insanlar karalanmak, gözden düşürülmek, toplumdan soyutlanmak isteniyor. Evet, her ne kadar ağabeyimizin suçsuzluğu sabit görülmüş ve bırakılmışsa da, olayın haberinin sitelere, kimi televizyon kanallarına komplocular tarafından servis edilmesi olayı organize edenlerin amaçlarına ulaştıklarını gösteriyor.

Bu sefer her zamankinden daha iğrenç, daha zalimane bir yola tevessül ettiler. Bugün Hz. Yusuf`u ve Hz. Aişe`yi daha iyi anlıyor, güzel bir sabır gösterme sırasının bize geldiğini biliyoruz."dedi

28 Şubatın Emniyet İçerisindeki Ayağı, O Günkü Ruh Ve Heyecanla Çalışmaktadır
Müslümanlar olarak sürekli bu tür tuzakların hedefi olduklarını belirten Geçer, "Müslüman`ca bir hayat, Müslümanca bir dünya için gayret sarf ediyoruz, iyi biliyoruz ki birtakım imtihanlardan geçeceğiz. Bizim elimizde olmayan, bizim tercihimizde olmayan bazı merhalelerden geçeceğiz.

Kurulmak istenen tuzağın derin yapıların işi olduğunu savunan Geçer, "28 Şubat Postmodern Darbeci`lerinin yargılanmaya başladığı ve o gün, toplumu yönlendirmek adına, toplum mühendisliği yapanların, lanetle anıldığı bu günlerde, yaşanan bu olaylar, o günlerin iz düşümüdür. Görünen o ki 28 Şubatın Emniyet içerisindeki ayağı, o günkü ruh ve heyecanla çalışmaya, İslami hassasiyetlere sahip kişi ve kurumlara yönelik iftira ve karalama operasyonlarına devam etmektedir.

Dün Elazığ İhya -Der`e sadece emniyetin elinde bulunan CD`leri bırakan polislerden bir kısmı Ergenekon soruşturması kapsamında cezaevine girince bazıları bu türden operasyonların artık yapılmayacağını düşündü. Ama hiç de öyle değil!

Bir yapı tasfiye olmuş, yerine yeni bir yapı oluşturulmuştu. Bu bir "Yeni Ergenekon" yeni "derin devlet" yapılanmasıdır. 28 Şubat sürecinde de böyle bir yapılanma vardı. O ekip gitti, yeni ekip geldi.

Müslüm Gündüz`ün evini gazetecilerle basan ekiple, Adana`da Müslüman insanların ismini esrarla, fuhuşla yan yana getirmek isteyenler aynı karakter`de kimselerdir.

Dünyada ne kadar gayri İslami oluşum var ise onlara hoşgörü gösterip, diyalog kurulurken, hiç bir İslami oluşum, yapı, cemaat ve grup ile bir tek diyalog kurulmadığı hatta "öcü" ve "öteki" olarak nitelendirildiğini görüyor ve sizleri Allah`ı, Resulünü ve Mü`minleri dost edinmeye davet ediyoruz. Aksi takdirde zalimlerden olacağınızı unutmayın."dedi.

Emniyet İçerisindeki Karanlık Yapılara Uyarı
Emniyet içerisindeki karanlık yapılara seslenen Geçer, "Şu Samanyolu galaksisinde, cihanın ışıksız evlerinde zamanın en aksiyoner komplo teorisyenlerine, İbn-i Selül`ün fikir çocuklarına ve her fırsatta kendilerinin de Müslüman olduğunu söyleyen emniyet içerisindeki karanlık mihraklara, sesleniyoruz. Bakın Âlemlerin Sultanı (sav) ne diyor; Bir kimse, bir mümin hakkında olmayan bir şey söylerse, iftiraya uğrayan kimse, onu affedinceye kadar, Allah`ü teâlâ onu Cehenneme sokar. [Ebu Davud]

Allah`tan korkun, günahkârların ve yalancıların, perçemlerinden tutulup cehenneme atılacağı günün azabından sakının diyoruz.

Allah (cc)`tan korkun, Hz. Muhammed Mustafa`dan utanın. Gözlerin dehşetle yuvalarından fırlayacağı o günde iftira attığınız mazlum ve mustazafların yakanıza yapışacağını unutmayın. Vallahi sizinle Allah`ın huzurunda çetin bir hesabımız olacak. Bugün bile yoğun beddua yağmuruna uğradığınızı unutmayın.

İffetli mü`mine bir bayana zina iftirası ne kadar büyük bir günahsa mü`min bir erkeğe de aynı iftirayı atmanın da ahirette aynı büyüklükte bir cezası olduğunu unutmayın."dedi.

Allah`ın Müslümanları Her Zaman Temize Çıkarmıştır
Allah`ın Müslümanları her zaman temize çıkardığını belirten Geçer; "Şunu bilin ki, Hz Yusuf`u Hz. Aişe`yi atılan iftiralardan temize çıkaran Allah (cc) mustazaf Müslümanları da dün olduğu gibi, bugün de iftiralarınızdan beri kılacaktır. Kur`an`nın müjdesi ile iftiracıların gerçek yüzleri ortaya çıkacaktır.

Ekrem Ertaş ağabeyimize atılan bu iftira tüm Peygamber Sevdalılarına atılmıştır. İslami hizmetlerimize tahammül edemeyenler bu çirkin, bir o kadar da iğrenç komploya başvurmuşlardır. Komplocular şunu iyi bilsinler ki bütün çirkin tezgâhlar ne Ekrem Ertaş ağabeyimizi ne de Peygamber Sevdalılarının azmini, şevkini kırmayacaktır. Allah bu komplocuların mustazaf ve mazlumlara yaşattıkları mağduriyetleri yanlarına bırakmasın."dedi.

Hükümete Düşen Emniyet İçerisindeki 28 Şubatçı Zihniyeti Açığa Çıkarmaktır
Hükümete de çağrı yapan Geçer; "Hükümet kendisine bağlı Emniyet içerisindeki bu kirli odakları temizlemedikçe Müslümanlar nezdinde güvenirliliğini yitirecektir. Burada Hükümete düşen emniyet içerisindeki 28 Şubatçı zihniyeti açığa çıkarmaktır.

Hangi kurum ve kuruluşta olursa olsun karanlık odakların art niyetlilerin ortaya çıkarılması ve onların kötü emellerine ulaşmamaları, ilerde başka mazlum ve mustazafları mağdur etmemeleri için ilgililerin ve yetkililerin daha duyarlı olmalarını talep ediyoruz."dedi.

Basın açıklamasını dua ile bitiren Geçer; "Rabbimizden de şunu niyaz ediyoruz Allah`ım kalplerimizi ve ayaklarımızı dinin üzere sabit kıl. İslami hizmette azmimizi gayretimizi arttır. Tüm peygamber sevdalılarını Müfterilerin ve komplocuların tuzaklarından muhafaza eyle. Kurdukları tuzakları başlarına geçir, onları her daim rezil ve rüsva eyle."dedi.

Komplocu Müfterilerle Lanetleşme Yapıldı
Basın açıklamasının ardından konuşan TESSEP Başkanı Salih Demir, iftiranın çok büyük bir günah olduğunu, herkesin değerlerinin ve ailesinin olduğunu belirtti. Emniyetin asıl görevinin toplumun huzuru sağlamak olduğunu ifade eden Demir, "Peygamber Sevdalıları olarak, emniyet içerisinde bu iftira olayına karışmamış olanları ayırarak, bu iftirayı kuranları, bunu görüp de sessiz kalanları Allah`a havale ediyoruz. Allah`ın laneti bu kimselerin üzerine olsun." diyerek lanet okudu.

Basın açıklamasına; komplo mağdurları Fikret A. ile Yasemin K ve Elmas K`nin babası Atilla K`de katıldı
Basın açıklamasına; Adana İhya Der Başkanı Ekrem Ertaş`a kurulan komploda birlikte gözaltına alınan Fikret A. ile Yasemin K ve Elmas K`nin babası Atilla K`de katıldı. Atilla K, Ekrem Ertaş ve kızları hakkında basına çıkan haberlerin iftira ve komplo olduğunu belirterek sorumlulardan şikâyetçi olduklarını söyledi.

Basın açıklamasının ardından herkes sessiz bir şekilde dağıldı.

(Ayhan Kaya-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir