• DOLAR 32.59
  • EURO 34.788
  • ALTIN 2404.994
  • ...
Sokak ortasındaki cinayette 2 zanlı tutuklandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Gaziantep'in Şehitkamil ilçesinde alacak-verecek meselesi yüzünden tartıştığı kişiyi, sokak ortasında tabancayla vurarak öldürdükten sonra kaçan zanlı, arkadaşının evinde yakalandı. Zanlı ile arkadaşı gözaltına alındı.

Şehitkamil ilçesinin Çakmak Mahallesinde meydana gelen olayda, Nizip Caddesi üzerindeki kendisine ait işyerinde sıhhi tesisatçılık yapan Abbas Yıldız (30) ile işyerine gelen A.T. arasında alacak-verecek meselesi yüzünden tartışma çıktı.

Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine A.T. yanında getirmiş olduğu tabancasıyla iş yerinde etrafa rastgele ateş etti. Bu sırada iş yerinden koşarak uzaklaşmaya çalışan Yıldız, sırtından vurularak ağır yaralandı.

Saldırgan kaçarken, silah sesini duyan çevre sakinleri durumu polise bildirdi. Haber verilmesi üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sırtından vurulan Yıldız da ilk müdahalesinin ardından sağlık ekipleri tarafından Doktor Ersin Arslan Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Hastanede tedavi altına alınan Yıldız, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Olay yerinde geniş çaplı inceleme yapan polis ise kaçan şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.

Güvenlik kamerası kayıtları ve görgü tanıklarının ifadesi doğrultusunda polis A.T'nin Şahinbey ilçesinin Düztepe Mahallesinde arkadaşı İ.F.K'nin evinde saklandığını tespit etti. Belirlenen adrese düzenlenen operasyonda, A.T. ve arkadaşı İ.F.K. gözaltına alındı.

Evde yapılan aramada olayda kullanılan tabanca ele geçirildi. A.T. ve İ.F.K. emniyetteki işlemlerinin sağlık kontrolünden geçirildikten sonra adliyeye sevk edildi. (İbrahim Koçyiğit-İLKHA)

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir