• DOLAR 32.539
  • EURO 34.81
  • ALTIN 2493.206
  • ...
SON DAKİKA
Yetimler yemekte buluştu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Yetim Öksüz ve Kimsesiz Çocuklarla Yardımlaşma Dayanışma ve Eğitim Vakfı tarafından özel bir okulda organize edilen yemek programına yüzlerce yetim çocuk ve aileleri katıldı.

Yetim ve öksüz ailelere farklı yardım ve organizasyonlarıyla ismini duyuran Yetimler Vakfı, düzenlediği yemek programında yüzlerce yetim çocuğu bir araya getirerek futbol ve basketbol gibi sportif aktiviteler ile çocukları eğlendirdi. Verilen yemeğe vakıf yetkilileri, yüzlerce yetim çocuk ve anneleri katıldı.

Yetimler Vakfı Genel Başkan Yardımcısı Engin Taştekin organizasyonun, yetim çocuk ve ailelerin bir araya gelip kaynaşmaları amaçlı olduğunu belirterek, "Bugün Diyarbakır'da soğuk kış günün de hava çok güzel, bunu değerlendirmek istedik. 200 yetim kardeşimizi ve annelerini buraya getirerek onlara yemek ikramında bulunduk ve eğlenmelerine vesile olduk. Yemekteki amacımız hem yetim kardeşlerimizi, çocuklarımızı bir araya getirip onlara kaynaşmak, onların birbiriyle kaynaşmalarını sağlamak hem de bu güzel tatil gününü değerlendirmekti." ifadelerini kullandı.

Bu tür etkinliklerde vakıflarına desteklerini sunan hayırseverlere teşekkür eden Taştekin, "Bizim bu ortamı yaşamamıza, kardeşlerimizin bu ortamı yaşamasına vesile olan hayırsever kardeşlerimize teşekkür ediyoruz. Allah onlardan razı olsun." dedi.

Organizasyona katılan aileler yemek programından sonra vakıf yetkilileri tarafından kendilerine tahsis edilen araçlara binerek okuldan ayrıldılar. (Ramazan Zeren-İLKHA)














 

Bu haberler de ilginizi çekebilir