• DOLAR 32.476
  • EURO 34.846
  • ALTIN 2474.068
  • ...
Damat cinayetinde 4 zanlı tutuklandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Gaziantep'in Şehitkâmil ilçesinde aralarında husumet olduğu ileri sürülen 2 çocuk babası damadını av tüfeğiyle vurarak öldürdüğü iddiasıyla gözaltına alınan kayınbaba ile 2 oğlu ve bir arkadaşı tutuklandı.

Şehitkâmil ilçesinin Selimiye Mahallesi'nde meydana gelen olayda, evli ve 2 çocuk babası olan Eray Altunbaş (30) aralarında husumet bulunan kayınbabası M.K'nin evine giderek konuşmak istemiş ve bir süre konuşan M.K. ile Altunbaş arasında bilinmeyen nedenle tartışma çıkmıştı.

Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine ise M.K. evdeki av tüfeğiyle damadı Altunbaş'a ateş etmiş ve vücuduna isabet eden saçmalar sonucu ağır yaralanmış, kaldırıldığı Şehitkâmil Devlet Hastanesi'nde hayatını kaybetmişti.

Altunbaş'ı tabancayla öldürmesinin ardından gözaltına alınan M.K'nin ifadesi doğrultusunda oğulları Y.K. ve M.K ile arkadaşı M.G'yi yakalayarak gözaltına alındı.

Emniyetteki işlemleri ardından zanlılar adliyeye sevk edildi. Nöbetçi sulh ceza hâkimliğine çıkarılan 4 zanlı tutuklandı. (İbrahim Koçyiğit-İLKHA)




 

Bu haberler de ilginizi çekebilir