• DOLAR 32.324
  • EURO 35.097
  • ALTIN 2308.233
  • ...
"Günümüz belediyeciliği koltukta talimat vererek olmuyor"
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Cuma Pazarı esnafı ve vatandaşlarla bir araya gelen Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, Gölcük Yolu güzergahında yaptığı esnaf ziyareti sırasında kendisini çay içmeye davet eden vatandaşların isteğini kırmadı. Bayık, Bağlar ve Yeni Mahalle sakinleriyle çay içip sohbet etti.

Yaptığı mahalle ve esnaf gezilerini değerlendiren Başkan Bayık, belediyeciliğin gönüllülük esasına dayalı olduğunu belirterek şöyle konuştu:

"Günümüz belediyeciliği koltukta talimat vererek olmuyor. Önemli olan yapılan hizmetlerin halkta karşılık bulmasıdır, karşılığının olmasıdır. 10 yıldır sürdürdüğümüz görevimizi ilk gün ki aşkla ve şevkle yürütüyor ve aynı anlayışla hizmet etmeye devam ediyoruz. Temel sorunlarını bitirdiğimiz Hilvan'ın içinde yaşayan genç, yaşlı, kadın, erkek gözetmeksizin herkese gidiyor ve gönül bağlarımızı güçlendiriyoruz. Bir araya geldiğimiz hemşerilerimizle hemdem olup sorunla ve taleplerini dinliyor, imkanlar ölçüsünde iletmiş olduklarını çözüme kavuşturuyoruz. Amacımız, Hak için çıktığımız bu yolda halkımıza hakkı ile hizmet edebilmek ve bunu her daim yaşatmaktır. Gittiğimiz her yerde bizleri sevgi ve samimiyetle karşılayan tüm hemşerilerime şükranlarımı sunuyorum." dedi. (İLKHA) 






 

Bu haberler de ilginizi çekebilir