• DOLAR 32.33
  • EURO 35.081
  • ALTIN 2297.202
  • ...
Teleferikte dünya evine girdiler
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Gaziantep'in Şahinbey ilçesindeki en büyük parklardan olan Şahinbey Parkı'nda bulunan teleferik, bu defa nikah töreni için kullanıldı. Parkta teleferik görevlisi olarak çalışan Bilal Nadir Koç'un yoğun isteği üzerine teleferik kısa bir süre durdurularak, nikahın kıyılacağı kabin gelin arabası gibi süslendi.

Teleferikte kıyılan nikah ile hayatlarını birleştiren çiftin nikahını Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu kıydı. Tahmazoğlu'nun gelmesi ile birlikte gelin Melike Koç, damat Bilal Nadir Koç ve nikah şahitleri kabine binerek havada nikah töreni yapıldı.

Teleferik görevlisi olarak çalışan Bilal Nadir Koç, Melike Koç ile hem hayatını birleştirmenin hem de iş yerinde nikah kıymanın sevincini yaşadı. Çifte sevinç yaşayan çiftin nikahını kıyan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu da 10 yıllık görevi boyunca ilk defa teleferikte nikah kıydığını ve bunun kendisi için de farklı bir deneyim olduğunu söyledi.

Türkiye'de en çok nikahın kıyıldığı belediye olan Şahinbey Belediyesinde ilk defa böyle bir ilginç nikah kıydığını anımsatan Tahmazoğlu, damat Bilal Nadir Koç'un ricası üzerine teleferikte nikah kıydıklarını belirterek, "Bizim için de bir ilk oldu. Kendilerine her iki cihanda da saadetler diliyorum. Allah mutlu etsin." dedi.

"İlk defa teleferikte nikah kıydım"

Şahinbey Belediyesi olarak Türkiye'de en fazla doğumun olduğu ve en fazla nikahın da kıyıldığı bir ilçe olduklarının bilgisini veren Tahmazoğlu, "Şu an 2018 yılı sonuna iki hafta kaldı, 7 bin 100 nikah kıydık. Bu konuda şu anda Türkiye'de birinciyiz. Bugün de ilginç bir nikah kıydık. 10 yıldır belediye başkanıyım ilk defa teleferikte nikah kıydım. Burada teleferikte çalışan Bilal Nadir kardeşimiz nikah akdini burada gerçekleştirmek istediğini beyan edince biz de 'olur' dedik. Kendisi, eşi Melike hanımla birlikte nikah akitlerini gerçekleştirdik. Ben yeni çiftimize mutluluklar ve iki cihanda saadet diliyorum." ifadelerini kullandı.

Farklı bir mekanda nikah kıymanın kendisini çok mutlu ettiğini söyleyen Melike Koç, emeği geçenlere teşekkür etti.

Damat Bilal Nadir ise "Bu özel günümüzde yanımızda olan Başkanımıza ve müdürümüze çok teşekkür ediyorum. Bizi kırmayıp bize bu anı yaşattıkları için de ayrıca teşekkür ederim. Bizim için değişik bir nikah oldu. Fikir insan kaynakları müdürümüzden çıktı. onun sayesinde bugün biz bu anı yaşadık. Bu sebepten mutluyuz." diye konuştu.

Nikahın ardından çift ve aileleri ile birlikte teleferikle tur yaptı. (İbrahim Koçyiğit-İLKHA) 






 

Bu haberler de ilginizi çekebilir