• DOLAR 32.604
  • EURO 34.731
  • ALTIN 2518.901
  • ...
Kayseri`de Kutlu Doğum Coşkusu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
KAYSERİ - Peygamber Sevdalıları Platformu üyesi Kayseri Umut-Der tarafından Mimar Sinan parkında düzenlenen etkinliğe yoğun ilgi vardı. Saat 13.30`da başlayan program Fatih Hoca`nın okuduğu Kur`an-ı Kerim tilavetiyle başladı. Hemen ardından Özcan ve Grup İhya`nın birbirinden güzel parçalarıyla halk ilk kez bu kadar coşkulu bir kutlu doğum yaşadı.
 
Programda Türkiye birinciliği ve Dünya ikinciliği bulunan Adem Bilir`in Kur`an ziyafeti halk tarafından dikkatle dinlendi.
 
Kayseri`de ilk açık hava kutlu doğum programı Türkçe okunan mevlit ile devam etti. Sonrasında Doğruhaber Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Mehmed Göktaş Hoca konuşma yaptı. Göktaş hoca, konuşmasında; Peygamber Efendimizin (sav) ahlakına, O`nun gelişinin insanlığın kurtuluşuna vesile olduğu ve peygamber efendimizin sadece insanlara değil canlı cansız bütün varlıklara rahmet olduğunu belirtti."
 
Program Küçük kız çocuklarının okuduğu şiirler, Özcan ve Grup İhya`nın ilahileri ve son olarak Molla Celal Bozdaş Hocanın yaptığı dua ile sona erdi.
 
Programa yoğun ilgi gösteren Kayseri halkı, program ardından tebrik ve teşekkürlerini şu cümlelerle ifade etti: "Bu sene hemen hemen tüm kutlu doğum programlarına gittik ancak hiçbiri peygamber sevdalıları platformunun düzenlediği program kadar etkileyici olmadı. Bu programa ailemiz ve yakın akrabalarımız ile geldik ve çok memnun kaldık. İnşallah bir sonraki programınızın takipçisi olacağız, Allah bu tür programları düzenleyenlerden razı olsun..."
 
Ayrıca çok sayıda vatandaş programdan sonra Kayseri Umut-Der`i arayarak teşekkürlerini belirterek, bu tür coşkulu programların Kayseri`de sıkça yapılması gerektiğini ifade etti.
(Ferhat Suiçer, Bilal Çevik - İLKHA)
 
 
 
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir