• DOLAR 32.566
  • EURO 35.007
  • ALTIN 2432.034
  • ...
Kutlu Doğum Haftası`nda Herkes Okusun!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BİNGÖL-Kutlu Doğum ayı münasebetiyle birçok yerde olduğu gibi Bingöl`de de esnaf ve vatandaşlar örnek olma açısından çeşitli kampanyalarla Kutlu Doğum Ayı`nı ihya ediyorlar.
 
Kutlu Doğum heyecanı birçok yerde olduğu gibi Bingöl esnafını da güzel davranışlara sevk etti. Her yıl kutlu doğum nedeniyle esnafın yaptığı kampanya ve indirimler bu yılda devam ediyor. Yenişehir Mahallesi Hastanesi Caddesi üzerinde bulunan Oku (İkra) Kitap ve Kırtasiye, Kutlu Doğum münasebetiyle 25 Nisan-13 Mayıs 2012 tarihleri arasında indirimli satışlar başlattı.
 
Oku (İkra) Kitap ve Kırtasiye`nin işletmecisi Murat Yıldırım, yaptığı açıklamada "Her yıl olduğu gibi bu yılda mübarek kutlu doğum haftasına girmiş bulunmaktayız. Bu hafta da Peygamber Efendimizi (s.a.v) anmak amacıyla sivil toplum kuruluşlarımız etkinlikler düzenliyor. Bizlerde bu coşkuya ortak olmak amacıyla bir kampanya başlattık. Bu haftada peygamber sevdalıları kitap okusun diye ürünlerimizde yüzde 30 ile 50 arası indirimli satışlar başlattık. Bu haftanın hürmetine başlattığımız kampanyada peygamber sevdasına gönül vermiş vatandaşların yararlanmasını istiyoruz" dedi.
(Furkan Bingöl-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir