• DOLAR 32.572
  • EURO 35.041
  • ALTIN 2421.03
  • ...
Şırnak Kutlu Doğum Mevlidine Hazır
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ŞIRNAK- Peygamber Sevdalıları Platformuna üye Nuh Eğitim Kültür Sağlık ve Dayanışma Derneği öncülüğünde düzenlenecek olan Kutlu Doğum Etkinliği için hazırlıklar tamamlandı.

 

Şırnak Peygamber Sevdalılarınca yarın gerçekleştirilecek olan Mevlit Etkinliğine tüm Şırnak halkı davet edildi. Konu hakkında açıklamalarda bulunan Kutlu Doğum Etkinliği Tertip Komitesi Başkanı ve Nuh Eğitim Der Başkanı Emcet Yalçın;
"Allah izin verirse yarın, Hz. Muhammed (asm)'in kutlu doğumu nedeniyle mevlit etkinliğimizi gerçekleştireceğiz. Nisan ayına girdiğimizden beri, mevlit etkinliği için tüm üye ve gönüllülerimizle seferber olduk. Zaten Nisan denince artık Peygamber (asm) insanların aklına gelen ilk şey oluyor. Çok şükür Nisan ayı peygamber ayı oldu artık. Bu da bizi çok sevindiriyor.

 

Etkinliği Çağrı TV Canlı Olarak Verecek

Yapacağımız kutlu doğum etkinliği için afişler ve el ilanları ile beraber Özel davetiyeler ile halkımız, mevlide davet edildi. Üç gündür anons aracıyla da Şırnak halkı davet ediliyor. Yerel ve Ulusal basın yayın organları ile yapacağımız etkinlik ve çalışmaları devamlı bir şekilde paylaştık. Allah nasip ederse, Mevlit Etkinliğimiz Çağrı TV'den de canlı olarak sunulacak." dedi.

"Mevlit etkinliğimizi yapacağımız yer olan Cumhuriyet Meydanındaki son çalışmalar da süratle devam ediyor. Platform ve Cumhuriyet Meydanı Peygamber (sav)'in mevlidine yakışır bir şekille düzenleniyor." Diyen Yalçın, "Küçük büyük, erkek kadın, genç-ihtiyar demeden, tüm peygamber aşıklarını mevlidimize davet ettik. Tüm peygamber sevdalılarını Cumhuriyet meydanında Allah Resulü Hz. Muhammed (sav)'e olan sevgilerini yarın öğleden sonra saat birde göstermeye çağırıyorum. Allah tüm peygamber sevdalılarına hayırlı ve bereketli kılsın." İfadelerini kullandı.

Şırnak Kutlu Doğum Etkinliği 29 Nisan Pazar günü Saat 13.00'te, Şırnak Cumhuriyet Meydanında kutlanacak. (Abit Dündar-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir