• DOLAR 32.571
  • EURO 34.913
  • ALTIN 2424.157
  • ...
Siirt Mustazaf Der 280 Yetimİ Giydirdi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

SİİRT - Siirt Mustazaf Der Şubesi tarafından Kutlu Doğum ayı münasebetiyle başlatılan "Bir Yetim de Sen Giydir" kampanyası kapsamında hayır sever vatandaşların katkılarıyla 280 yetim ve öksüz baştan ayağa giydirildi.

 

Mustazaf Der Tespit Komisyonu tarafından daha önce belirlenen 280 yetim ve öksüz vatandaş, yetim olarak büyüyen Hz Peygamber'in (SAV) hatırına baştan ayağa giydirildi.

 

Yardım faaliyetleri hakkında İlke Haber Ajansı'na konuşan Mustazaf Der Siirt Şubesi Yardım Komisyonu Başkanı Sabahattin Asma; "Allah Resulü Hz. Muhammed (sav) bir hadisi Şeriflerinde şöyle buyuruyor: 'Bir kimse sırf Allah rızası için bir yetimin başını okşarsa, elinin dokunduğu her saç teline karşılık ona sevap vardır'. Kutlu Doğum ayından dolayı 'Bir Yetimde Sen Giydir' kampanyası düzenledik. Hayırsever vatandaşımızın katkılarıyla şuana kadar 280 yetim çocuğu giydirdik" dedi.

 

Hayır sever vatandaşların katkılarıyla daha fazla fakir ve muhtaç vatandaşlara yardım ulaştırmayı hedeflediklerini ifade eden Asma, "Yardım etmek isteyen hayırsever vatandaşlarımız 0484 223 46 48 ve 0544 317 63 49 nolu telefonlarından bizlere ulaşabilirler." Dedi.
(Cengiz Tan- İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir