• DOLAR 32.513
  • EURO 34.569
  • ALTIN 2501.898
  • ...
HÜDA PAR Ankara İl Başkanlığından tren kazasında yaralananlara ziyaret
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

HÜDA PAR Ankara İl Başkanı Reşat Uşar ve beraberindeki heyet, Ankara-Konya seferini yapan Yüksek Hızlı Tren kazası sonrası yaralanan hastaları, kaldırıldıkları Ankara Numune Hastanesinde ziyaret etti.

Sabah saatlerinde Ankara-Konya seferini yapan Yüksek Hızlı Tren (YHT), Yenimahalle ilçesine bağlı Marşandiz istasyonunda yol kontrolüyle görevli kılavuz trene çarpışması sonucu 9 kişi hayatını kaybetti, 86 kişi de yaralandı.

HÜDA PAR Ankara İl Başkanı Reşat Uşar ve beraberindeki heyet de Ankara Numune Hastanesindeki yaralıları ziyaret etti.

HÜDA PAR heyeti, Ankara Numune Hastanesi Başhekim Yardımcısı Uzman Dr. Gürdal Orhan tarafından karşılandı. Yaralılar hakkında kısa bir bilgi alan İl Başkanı Uşar, Başhekim Yardımcısı Orhan refakatinde hastaları ziyaret etti.

Tren kazasında hayatını kaybeden 9 vatandaşa Allah'tan rahmet dileyen Uşar, vefat edenlerin ailelerine sabr-ı cemil dileyerek, kazada yaralananlara da acil şifalar temennisinde bulundu.

Uşar, "Yenimahalle ilçemiz sınırlarında Ankara-Konya seferini yapan Yüksek Hızlı Trenin, Marşandiz istasyonunda yol kontrolüyle görevli kılavuz trene çarpışması sonucu vefat edenlere Allah'tan rahmet, yakınlarına sabr-ı cemil dileriz. Yaralılarımıza da tekrar geçmiş olsun dileklerimizi iletir, bir daha böylesi kazaların meydana gelmemesi için rabbimizden temenni ediyoruz. Ziyaretimiz esnasında refakat edip, yaralılar hakkında bilgi veren Ankara Numune Hastanesi Başhekim Yardımcısı Uzman Dr. Sayın Gürdal Orhan beye ve değerli heyetine de ayrıca teşekkür ediyoruz." dedi. (Ramazan Casuk-İLKHA)






 

Bu haberler de ilginizi çekebilir