• DOLAR 32.37
  • EURO 34.992
  • ALTIN 2324.852
  • ...
Omurilik felçlileri yaşadıkları sorunların bitmesini istiyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Şanlıurfa Omurilik Felçlileri İstihdam Derneği başkan ve yöneticileri Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin'i ziyaret etti. Dernek yetkilileri, engellilerin sıkıntılarını ve faaliyetlerinde yaşadıkları sorunları anlatarak çözüm bulunulması talebinde bulundu.

Tekerlekli sandalyeleri ile Valiliğe gelen Şanlıurfa Omurilik Felçlileri İstihdam Derneği Başkanı Habib Polat ve yönetim kurulu üyelerini makamında kabul eden Vali Erin, engellilerin yaşadığı sıkıntıları çözmek ve taleplerine cevap verebilmek için önemli çalışmalar yaptıklarını söyledi.

Şanlıurfa Omurilik Felçlileri İstihdam Derneği Başkanı Habib Polat'ın anlattığı dernek faaliyetlerini ve engellilerin ekonomik hayata katılması için yaptıkları çalışmaları dinleyen Vali Erin, aktarılan sorunların çözümü için ellerinden geleni yapacaklarını ifade ederek, çalışmalarından dolayı Başkan Polat ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.

Dernek olarak amaçlarının, engellilerin ekonomik anlamda kendi ayakları üzerinde durabilecekleri imkânları oluşturmak olduğunu söyleyen Habib Polat, "Uzun yıllardır büyük bir mücadele veriyoruz. Onlarca omurilik felçlisi ve bedensel engelli arkadaşımızı, derneğimiz bünyesinde açtığımız kurslarda meslek sahibi yaptık. Birçoğu şu anda özel sektörde çalışıyor. Bugünkü ziyaretimizde, engellilerin kamu hizmetlerine ulaşmasında yaşadıkları sıkıntıları Sayın Valimiz Abdullah Erin'e aktarma fırsatı bulduk. Sorunlarımızla ilgili istişarelerde bulunduk. Bizleri kabulünden ve gösterdiği yakın ilgi alakadan dolayı kendisine yürekten teşekkür ediyoruz." diye konuştu. (Abdurahman Uğurlu-İLKHA)




 

Bu haberler de ilginizi çekebilir