• DOLAR 32.586
  • EURO 35.021
  • ALTIN 2422.939
  • ...
Peygamberlerin Kemiklerini Sızlatıyorlar
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Urfalılar, özelikle işyerleri tabelalarında cinselliği çağrıştıran fotolara ve otellerde yaşanan rezaletlere sert tepki gösterdiler.

Peygamberler şehri Şanlıurfa`da peygamberlerin kemiklerini sızlatan olaylar yaşanıyor. Dolmuş duraklarında uygunsuz kadın erkek ilişkilerinden parkalarda birbirlerine sarılan kız/erkeklerin uygunsuz davranışlar artarken, işyerlerinin cam ve tabelalarına asılan gayri ahlaki fotoğraflar, Şanlıurfalıları çileden çıkardı.

Şanlıurfa bulunan ve beş yıldızlı bir otelde yaşananlar, bu kadarına pes dedirtti. Bir kadın ve erkek otelinin yedinci katının penceresinde çırılçıplak durmaları Şanlıurfalıları çileden çıkardı.

Gördüğü manzara karşısında hayretlere düşen S.G. bunun kasıtlı olarak yapıldığını ileri sürdü.
Konuyla ilgili görüştüğümüz otelin satış ve pazarlama Müdürü Cantuğ Beşgör ise, otellerinin aile oteli olduğunu olay ile ilgili bilgisinin olmadığını ileri sürdü. Beşgör, böyle şeylere müsaade etmediklerini ileri sürdü.

M.D isimli vatandaş ise, "Dünyanın beşinci kutsal şehri olan peygamberler şehri Hz İbrahim`in mekânı olarak bilinen Balıklıgöl çevresinde bulunan reklam afişleri derhal kaldırılmalıdır. Çünkü asılan reklam afişleri, Balıklıgöl`ün misyonuna ders düşmektedir. Yeri geldiğinde Şanlıurfa`nın peygamberler şehri olduğundan dem vuran Belediye Başkanını Şanlıurfa`ya yakışır bir tavır sergilemeye davet ediyorum." dedi.

http://www.ilkehaberajansi.com.tr/images/photo/21918.jpg

http://www.ilkehaberajansi.com.tr/images/photo/21917.jpg

Mehmet Demir-Ali Durmaz - İLKHA

Bu haberler de ilginizi çekebilir