• DOLAR 32.371
  • EURO 35.047
  • ALTIN 2325.545
  • ...
Ağrı`da 79 köy yolu ulaşımı kapandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Ağrı'da gece saatlerinde başlayan kar yağışı her tarafı beyaza boyadı. Yağış ve tipi nedeniyle 79 köy yolu ise ulaşıma kapandı. Kapanan köy yollarının açılması için İl Özel İdare ekibi çalışmalara başladığı öğrenildi.

Meteoroloji 12. Bölge Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, gece beklenen hava sıcaklığı sıfırın altında 1. Yetkililer, bölge genelinde akşam saatlerinden itibaren hava sıcaklıkların hissedilir şekilde düşmesiyle gece ve sabah saatlerinde kuvvetli buzlanma, don ve yer yer sis beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı vatandaşların ve sürücülerin dikkatli ve tedbirli olmasını istedi.

Karayolları 123. Şube Şefliğinden yapılan açıklamada ise yağış sonucu sorumluluk alanındaki kara yollarında tuzlama ve temizleme çalışması sürdürdüğü vurgulanarak, Eleşkirt-Erzurum, Ağrı-Taşlıçay ve Ağrı-Tutak kara yollarında ekiplerin çalışmalarına devam ettiği aktarıldı.

Uçak seferleri iptal edildi

Olumsuz hava koşulları nedeniyle sabah saatlerinde Ankara Esenboğa Havalimanı'ndan Ağrı Ahmed-i Hani Havalimanı'na yapılması planlanan uçak seferleri karşılıklı iptal edildi. (Ömer Adıgüzel - İLKHA ) 
















 

Bu haberler de ilginizi çekebilir