• DOLAR 32.561
  • EURO 34.919
  • ALTIN 2421.182
  • ...
Polis okulunda 54 öğrenci zehirlendi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Gaziantep Valiliğinden yapılan açıklamada, Polis Meslek Eğitim Merkezinde eğitim gören 54 öğrenci, zehirlenme şikayetiyle hastanelik olduğu belirtildi. Kentteki çeşitli hastanelere kaldırılan öğrencilerin tedavilerinin ardından taburcu edildiği bildirildi.

Edinilen bilgilere göre, sabaha karşı mide bulantısı, kusma ve halsizlik gibi şikayetlerde bulunan Polis Meslek Eğitim Merkezi öğrencileri, çağırılan ambulanslarla Gaziantep'teki çeşitli hastanelere kaldırıldı. Tahlilleri yapılan ve serum tedavisi uygulanan öğrenciler, tedavilerinin ardından taburcu edildi.

Emniyet Müdürlüğü ve Polis Meslek Eğitim Merkezi idarecileri de hastanelere giderek, öğrencilerin sağlık durumuna ilişkin bilgiler aldı.

Konu ile ilgili Gaziantep Valiliği tarafından yapılan yazılı açıklamada, "Gaziantep Polis Meslek Eğitim Merkezinde öğrenim gören öğrencilerden bazıları, ishal, kusma gibi rahatsızlıklar nedeniyle ilimizdeki hastanelerde müşahede altına alınmıştır. Hastanelere müracaat eden öğrencilerden ve olasılıklar değerlendirilerek öğrencilerin yedikleri yemeklerden de numuneler alınıp laboratuarda inceleme yapılmaktadır." denildi.

Hastanelere kaldırılan öğrencilerin muayene ve tetkiklerin ardından taburcu edildiği bildirildi. (İbrahim Koçyiğit-İLKHA)




 

Bu haberler de ilginizi çekebilir